Özdilek

Aşayiş

Tartışma Ölüm Getirdi!

Kartepe ilçesi Rahmiye Mahallesi Süleymaniye Caddesi Tabiat Sokak akşam gec saatlerde oldukça üzücu bir olay yaşandı.

30 Temmuz 2018 Saat: 07:42
Tartışma Ölüm Getirdi!
Tartışma Ölüm Getirdi!

    Kartepe ilçesi Rahmiye Mahallesi Süleymaniye Caddesi Tabiat Sokak  akşam gec saatlerde oldukça üzücu bir olay yaşandı.  Cemil B. isimli şahıs, hemen yan tarafında ikamet eden yeğeni Mehmet Demirci (39) ile bilinmeyen bir nedenden  tartışmaya başladı.

   Sözlü olarak başlayan tartışma bir anda büyüdü.Kayınbiraderi ile oğlunun kavgasını ayırmak isteyen Mehmet Demirci (65) araya girdi.  Bu esnada  Cemil B. Eline aldığı pompalı tüfek ile ateş açtı. Tüfekden çıkan saçmalar ile  baba ve oğlu kanlar içinde  yere yığıldı. Çevrede olayı gören bölge sakinlerinin haber vermesi sonucu  kısa sürede bölgeye polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Olay yerine gelen sağlık ekipleri tarafından yapılan kontrollerde baba ve oğlunun yaşamını yitirdiği tespit edilirken olayı gerçekleştiren Cemil B. polis ekipleri tarafından gözaltına alındı.olay yerinde tamamlanan inceleme işlemlerinin ardından baba ile oğlunun cenazeleri otopsi yapılmak üzere Kocaeli Devlet Hastanesi Morguna kaldırıldı. Polis ekipleri olayla ilgili genis çaplı soruşturma başlattı.

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kocaeli Haberci Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
DepolamaTaşıma iletme sistemiMerdiven Tırmanma CihazıEngelli merdiven tırmanıcıUluslararası evden eve nakliyatAdaklıklazer epilasyonAnkara evden eve nakliyat