Özdilek

Kültür/Sanat

Tarihçi Rıdvan Şükür, Salih Gün’ü ziyaret eti

Tarihçi Rıdvan Şükür, bir dönem Kocaeli Milletvekili ve üç dönem Tavşancıl Beldesinde belediye başkanı olarak yapan sporun ve siyasetin bölgedeki önemli ismi Salih Gün’ü evinde ziyaret etti.

6 Temmuz 2021 Saat: 16:10
Tarihçi Rıdvan Şükür, Salih Gün’ü ziyaret eti
Tarihçi Rıdvan Şükür, Salih Gün’ü ziyaret eti

Tarihçi Rıdvan Şükür, Salih Gün’ü ziyaret eti

Tarihçi Rıdvan Şükür,  bir dönem Kocaeli Milletvekili ve üç dönem Tavşancıl Beldesinde belediye başkanı olarak yapan sporun ve siyasetin bölgedeki önemli ismi Salih Gün’ü evinde ziyaret etti. 

  

Tarihçi Şükür, ziyareti sırasında Tavşancıl Belediye başkanı olduğu dönem içerisinde yaptığı çalışmalar hakkında Salih Gün’den bilgiler aldı. Siyasetin ve sporun bölgedeki önemli isimlerinde olan Salih Gün,  uzun yıllar Tavşancıl Spor başkanlığı görevinde bulunmuş ve takımını o günlerde üçüncü profesyonel lige çıkarma başarısını da göstermişti. Anılarını kitaplaştırmak istediğini söyleyen Gün, uzun yıllar CHP’nin bölgedeki etkin isimlerinden birisi olarak hafızalarda yer aldı. Ziyaret nedeniyle Şükür’e teşekkür eden eski başkan Gün, arşivinde bulunan önemli fotoğraf ve belgeleri tarihçi Şükür’le paylaştı. Tarihçi Şükür, evinde kendisini ağırlayan ve anılarını, belgelerini paylaşan Salih Gün’e teşekkür etti.      

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kocaeli Haberci Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
DepolamaTaşıma iletme sistemiMerdiven Tırmanma CihazıEngelli merdiven tırmanıcıUluslararası evden eve nakliyatAdaklıklazer epilasyonAnkara evden eve nakliyat