Özdilek

Siyaset

Tarhan’dan Gençlik ve Spor Bakanı’na çağrı!

CHP Kocaeli Milletvekili Tahsin Tarhan, Türkiye Büyük Millet Meclisi Genel Kurulu’nda, son günlerde Spor Kulüpleri arasında yaşanan sorunlara dikkat çekti.

20 Ocak 2017 Saat: 09:05
Tarhan’dan Gençlik ve Spor Bakanı’na çağrı!
Tarhan’dan Gençlik ve Spor Bakanı’na çağrı!

CHP’li Tarhan; “Son günlerde Türk sporuna zarar veren, spordaki rekabeti; centilmenlik, barış ve dostluk anlayışının dışına çıkaran olaylar yaşandığını ifade etti.

Özellikle futbolda, hakemlerdeki kutuplaşmalara ve kulüplere gözdağı verilmesine değinen Kocaeli Milletvekili Tahsin Tarhan, bu tip olayların yanlış ve üzücü restleşmeler olduğunu belirtti.

HERKES KENDİSİNİ SORGULASIN

Konuşmasında hakemlerden spor kulüplerine, taraftardan federasyona kadar herkesin kendisini sorgulaması gerektiğini söyleyen Tarhan, kulüpler arası rekabetin dostluğun dışına çıktığına, hatta düşmanlık boyutuna geldiğine dikkat çekti. Bu çekişmelerin adeta bir terör sorunu gibi can yakacak boyuta gelmesinden duyduğu kaygıyı da belirten CHP’li vekil, Gençlik ve Spor Bakanı’nı konuyla ilgili gereğini yapmaya çağırdı.

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kocaeli Haberci Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
DepolamaTaşıma iletme sistemiMerdiven Tırmanma CihazıEngelli merdiven tırmanıcıUluslararası evden eve nakliyatAdaklıklazer epilasyonAnkara evden eve nakliyat