Özdilek

Aşayiş

Talihsiz sürücü,iki araç arasına sıkışarak öldü.

Trafikte yol verme tartışması sonunda otobüs sürücünün yanına gitmek isteyen özel araç sürücüsü, iki aracın arasında sıkışarak hayatını kaybetti.

18 Ocak 2017 Saat: 11:17
Talihsiz sürücü,iki araç arasına sıkışarak öldü.
Talihsiz sürücü,iki araç arasına sıkışarak öldü.

D-100 Karayolu üzeri İzmit İlçesi Yenidoğan mevkiinde meydana gelen üzücü olayda Ankara istikametine seyir halinde olan Mevlüt Karakuş idaresindeki 41 BR 252 plakalı Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Halk Otobüsü sürücüsü, hususi otomobili ile seyir halinde olan Tacettin Yıldız (40) ile yol verme meselesi nedeniyle trafikte tartıştı. Halk otobüsü, Yenidoğan Mahallesi Seka Devlet Hastanesi durağında yolcu almak için durunca, öfkeli olduğu tahmin edilen hususi araç sürücüsü Tacettin Yıldız da aracını park etti ve aracından inerek halk otobüsü sürücüsünün yanına  gitmek istedi.Aracından inen Tacettin Yıldız, duraktan çıkmakta olan halk otobüsü ile Ankara istikametine seyir halinde olan Nihat Varol idaresindeki 41 P 3876 plakalı servis midibüsünün arasında kaldı. Kazayı görenlerin haber vermesi sonucu olay yerine gelen sağlık ekipleri tarafından yapılan kontrollerde Tacettin Yıldız’ın yaşamını yitirdiğini belirlendi. Olay yerine gelen Cumhuriyet Savcısı ve polis ekipleri tarafından yapılan inceleme işlemlerinin ardından Yıldız’ın cenazesi otopsi yapılmak üzere İzmit Asri Mezarlık Morguna kaldırılırken her iki sürücü de ifadelerinin alınması için Sümer Polis Merkezi Amirliğine götürüldü. Kaza nedeniyle D-100 karayolunda trafik bir müddet kontrollü olarak verildi. Polis ekipleri kazayla ilgili soruşturma başlattı. 

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kocaeli Haberci Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
DepolamaTaşıma iletme sistemiMerdiven Tırmanma CihazıEngelli merdiven tırmanıcıUluslararası evden eve nakliyatAdaklıklazer epilasyonAnkara evden eve nakliyat