Özdilek

Röportaj

“Takımda eksik olan tek şey; kazanmak”

Yetenek açısından iyi bir takım olduklarının altını çizen teknik direktör Bülent Baturman, “Mersin maçı dönüm noktamız, yeni bir başlangıç olacak. Yetenekli bir takımız. Tek eksiğimiz kazanmak. Onu da bu hafta gerçekleştireceğiz

24 Kasım 2017 Saat: 01:10
“Takımda eksik olan tek şey; kazanmak”
“Takımda eksik olan tek şey; kazanmak”

 Biz bıkmadan çalışacağız

Antrenmanı takip eden basın mensuplarının sorularını yanıtlayan Kocaeli Birlikspor’un yeni teknik direktörü Bülent Baturman göreve gelişiyle alakalı olarak, “Herkesin bildiği gibi genç bir ekibe geldik. Mutlaka ki 13.hafta sonunda bu göreve gelmek bir şeyleri ortaya koyuyor. Oyunculara bir şeyler gösterirken maç programlarının devam etmesi, yapacağımız işleri biraz sıkıntıya sokabiliyor. Genç arkadaşlar gösterildiğinde ve çalışıldığında alabilme yeteneğine sahip. Bu da çalışma ortamını kolaylaştırıyor. Biz bıkmadan, usanmadan çalışacak, eksiklerimizi görerek ve her maç üstüne koyarak genç arkadaşlarımızla beraber daha iyi bir Kocaeli Birlikspor yaratmaya çalışacağız” dedi.

Mersin; dönüm noktası…

Kritik Mersin İdman Yurdu maçını değerlendiren teknik patron Bülent Baturman, “Mersin de genç bir ekip. 3-4 tane tecrübeli oyuncuları var. Bu takibi onların için avantaj. Puantajdaki durumları; bizim bir altımızdalar. Ancak her zaman şunu düşündüm ve kariyerimde gerçek olduğunu gördüm; kolay görünen maçlar zordur, zor görünen maçlar ise beklenmedik nitelikte kolay olabilir. Bu maç bizim için dönüm noktası, bir başlangıç. Oyuncularımızın kazanamama ve buna bağlı olarak ortaya çıkan özgüven eksikliğini gidermeye çalışıyoruz. Mersin’i orada yenip dönmek bize sonraki süreci daha iyi ve moralli devam ettirme imkanı verecek” şeklinde konuştu.

Kadromuz için neler dedi?

Kadrodaki oyuncularla ilgili Baturman, “Kadromuz bireysel olarak bakıldığında; kendi oynadıkları bölgeye göre yetenekli oyuncular var.  Orta saha bloğunda, savunmada, hele forvet hattında oynayan oyuncularımız gerçekten çabuk, süratli, adam eksiltmesini bilen oyuncular. Tabii ki bunları doğru işlemek zorundayız. Sezon başından beri; top rakipteyken özellikle savunma kurgusunda hem bölgesel hem de takım olarak eksiklerimiz var. Bu hafta çalışmalarımızın çoğunu bu sorunları giderici antrenmanlarla geçiriyoruz. Yetenek olarak iyi bir takıma sahibiz. Eksik olan tek şey; kazanmak. Onu da bu hafta gerçekleştirdikten sonra oyuncularımız çok daha rahat bir ortamda çalışmalara devam edecektir” sözlerini kaydetti.

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kocaeli Haberci Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
DepolamaTaşıma iletme sistemiMerdiven Tırmanma CihazıEngelli merdiven tırmanıcıUluslararası evden eve nakliyatAdaklıklazer epilasyonAnkara evden eve nakliyat