Özdilek

Siyaset

Tahir Büyükakın'dan KSO'ya ziyaret

Büyükakın, Kocaeli Sanayi Odası’na nezaket ziyaretinde bulundu.

14 Aralık 2018 Saat: 20:29
Tahir Büyükakından KSOya ziyaret
Tahir Büyükakın'dan KSO'ya ziyaret

Tahir Büyükakın'dan KSO'ya ziyaret

AK Parti Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Başkan Adayı Doç. Dr. Tahir Büyükakın, Kocaeli Sanayi Odası Başkanı Ayhan Zeytinoğlu ve yönetimine nezaket ziyareti gerçekleştirdi. Kocaeli’nin Anadolu’ya geçiş yolları üzerinde bulunmasıyla birlikte yoğun bir sanayi kenti olduğunu ifade eden Büyükakın, “Kocaeli Sanayi Odası bu anlamda önemli bir görev ifa ediyor. Sanayimizin gelişmesine, ülkemizin ve kentimizin kalkınmasına katkıda bulunmaya devam edeceğiz” dedi.

 “Sizinle birlikte çalışmaktan mutlu oluruz”

Kocaeli’nin gelişimi ve kalkınmasına dönük çalışmalarımızı ilgili tüm taraflarla görüştüklerini dile getiren Ayhan Zeytinoğlu, “Bununla birlikte Büyükşehir Belediyemiz ile bu anlamda iyi ilişkiler geliştirdik. İnşallah siz seçildiğinizde bu ilişkilerimizin devam etmesini istiyoruz. Beraber çok iyi işler yapacağımıza inanıyorum. İnşallah başarılı olursunuz. Biz oda olarak sizinle birlikte çalışmaktan mutlu oluruz” ifadelerini sarf etti.

 Büyükakın, “bu büyük işi birlikte başaracağız”

Sanayisi ile Türkiye ekonomisinin lokomotifi olan Kocaelimize, milli hedeflerimize ulaşmak için büyük iş düştüğünü vurgulayan AK Parti Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Başkan Adayı Doç.Dr Tahir Büyükakın, “Bu büyük işi birlikte başaracağız. Sanayimizi ve ürettiğimiz katma değeri artırmak için insanımızla birlikte alın teri dökeceğiz. Kentimizin mili gelire sunduğu katkısı ile birlikte önemli bir sorumluluğu olduğunu da biliyoruz” açıklamasını yaptı. Birliktelik karşılıklı yapılan görüş alışverişinin ardından sona erdi.

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kocaeli Haberci Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
DepolamaTaşıma iletme sistemiMerdiven Tırmanma CihazıEngelli merdiven tırmanıcıUluslararası evden eve nakliyatAdaklıklazer epilasyonAnkara evden eve nakliyat