Özdilek

Siyaset

Tahir Büyükakın Darıca’da

Bütün gününü Darıca’ya ayıran Büyükakın; Darıca Yaşlılarla Dayanışma ve Yardımlaşma Derneği’ni ardından Darıca Esnaf ve Sanatkârlar Odası’nı, Darıca Muhtarlar Derneği’ni ve Darıca Esnaf ve Sanatkârlar Kredi Kefalet Koope

26 Aralık 2018 Saat: 12:19
Tahir Büyükakın Darıca’da
Tahir Büyükakın Darıca’da

Tahir Büyükakın Darıca’da

Darıca Sanayici ve İşadamları Derneği’ni de ziyaret eden Tahir Büyükakın, Dernek Başkanı Hüseyin Özdinçer ve yönetim kurulu üyeleriyle bir araya geldi. Ülkede son dönemde yaşanman ekonomik sıkıntıların düzelme aşamasına geçtiğini söyleyen Özdinçer, “Ekonomik göstergeler 3 ay önceye göre ciddi bir iyileşme içinde. Bu iyileşme hali devam edecek diye düşünüyoruz” dedi.

Darıca konseptine uygun gelişecek Darıca’nın denize yakınlığı dolayısıyla bu avantajının kullanılması gerektiğini ifade eden Büyükakın ise, “Dünyada artık şehirler yarışıyor. Her şehir kendi kimliğine uygun bir çizgide hareket ediyor. Darıca’nın da kendi konseptine uygun gelişimine devam etmesi gerekiyor. Biz bu konuda  desteği vereceğiz dedi.

Gençlerle buluştu

Yoğun Darıca programında gençleri unutmayan Tahir Büyükakın, AK Parti Gençlik Kolları tarafından düzenlenen “Yerel Muhabbetler” programına katıldı. Son 16 yılda 14 seçim yapıldığını, bu seçimlerde AK kadroların büyük bir başarıyla çıktığını hatırlatan Büyükakın, “Bu kadar uzun sürede, toplumdaki her iki kişiden birinin onayını almak göründüğü kadar kolay değildir. Bu bir başarı hikâyesidir ve bu başarı hikâyesinin ortaya çıkmasıyla Türkiye çaresiz olmadığını Recep Tayyip Erdoğan’la anladı. Sadece Türkiye’ye çaresiz olmadığını göstermekle kalmadı, dünyaya da sahip çıktı, ‘Dünya beşten büyüktür’ dedi. Davaya inanan milletimiz ile hem Türkiye’nin hem dünyanın önünü açtı” dedi.

 

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kocaeli Haberci Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
DepolamaTaşıma iletme sistemiMerdiven Tırmanma CihazıEngelli merdiven tırmanıcıUluslararası evden eve nakliyatAdaklıklazer epilasyonAnkara evden eve nakliyat