Özdilek

Aşayiş

Suriye'li büyücü yakalandı

16 Şubat günü, Derince İlçesi Fatih Sultan Mahallesinde ikamet eden T.S(39) ve F.S(35) isimli genç çiftin kapısı, elinde dini kitaplar bulunan bir şahıs tarafından çalındı.

28 Şubat 2018 Saat: 15:49
Suriyeli büyücü yakalandı
Suriye'li büyücü yakalandı

Çifte ‘Evinizde büyü var. Sizi ayırmak istiyorlar v bunu başaracaklar’ diyen şahıs, karı kocayı ikna ederek eve girdi. Şahıs eve girdikten sonra, genç çifte cebinden  çıkardığı torbaya  değerli eşyaları koymasını istedi. T.S ve F.S değerli eşyalarını getirerek  torbaya koydu. Çiftin getirdiği torbayı alan şahıs,  bir süre durduktan sonra ‘ben bunları okuyacağım siz diğer odaya gidin’ dedi.  Daha sonra çifti yanına çağırarak, ‘ Artık  ayrılmayacaksınız.  Ben okudum. Ben gittikten 1 saat sonra bu torbayı açıp eşyalarınızı alın. Daha önce acarsanız  büyü bozulmaz ayrılırsınız’ dedi.  Şahıs gittikten 1 saat sonra torbayı açan çift, büyük bir şok yaşadı. Bıraktıkları telefon ve altın kolyenin yerine torbanın içerisine çakıl taşı konulduğunu gördü.Dolandırıldıklarını anlayan çift, hemen  polise gitti. Yapılan şikayet üzerine Kocaeli İl Asayiş Şube Müdürlüğü Yankesicilik ve Dolandırıcılık Büro Ekipleri  çalışma başlattı. Çiftin verdiği ifadeler, bölgede yapılan çalışmalar sonrası, şahısın suriye uyruklu olan ancak Türkçe’yi çok iyi konuşan  S.J(25) isimli şahıs olduğunu tespit etti.  Şahıs düzenlenen operasyon ile Körfez İlçesinde yakalandı. Hakkındaki iddiaları kabul etmeyen S.J, çifte gösterildi ve teşhis edildi.  İşlemleri tamamlanan şahıs Adli Merciilere sevk edildi.

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kocaeli Haberci Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
DepolamaTaşıma iletme sistemiMerdiven Tırmanma CihazıEngelli merdiven tırmanıcıUluslararası evden eve nakliyatAdaklıklazer epilasyonAnkara evden eve nakliyat