Özdilek

Spor

Süper Enduro GP, Kartepe’de başladı

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi’nin katkılarıyla gerçekleşen Türkiye Süper Enduro Şampiyonası Süper Enduro GP Final Yarışları 1. Etabı nefesleri kesti

6 Haziran 2021 Saat: 08:05
Süper Enduro GP, Kartepe’de başladı
Süper Enduro GP, Kartepe’de başladı

Süper Enduro GP, Kartepe’de başladı

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi’nin ev sahipliğinde Türkiye Süper Enduro Şampiyonası sezonunun ilk ayak yarışı, Kocaeli’nin Kartepe ilçesinde gerçekleştirildi. Türkiye Süper Enduro Şampiyonası Süper Enduro GP Final Yarışları 1. Etabı nefesleri kesti.

 

Büyükşehir ve kartepe ev sahipliği yapıyor

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Gençlik ve Spor Hizmetleri Dairesi Başkanlığı ve Kartepe Belediyesi ev sahipliğinde “Spor, Turizmin Geleceğidir” sloganıyla Spor Turizmi kapsamında dört ayaktan oluşan Türkiye Süper Enduro Şampiyonası sezonunun ilk ayak yarışı Kartepe Motocross ve Atv Parkuru’nda başladı. Şampiyonanın ilk yarışı olması nedeniyle vatandaşların yoğun ilgi gösterdiği etkinliğe Gençlik ve Spor Bakanlığı, Türkiye Motosiklet Federasyonu, Kocaeli Valiliği, Kocaeli Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü ve Kartepe Motosiklet Kulübü de destek verdi.

 

Geniş katılım

Türkiye Süper Enduro Şampiyonası Süper Enduro GP Final Yarışlarının ilk gününde sıralama turları ve 1. Etap yarışları gerçekleştirildi. Pandemi kurallarının göz önünde bulundurularak gerçekleştirilen etkinliğe TMF’ye bağlı lisanslı profesyonel 83 sporcu katılım sağlarken Enduro severler de yerlerini heyecanla aldı.

 

17 farklı donatı ve 12 teknik viraj

Motosiklet tutkunlarının merakla takip ettiği yarışlarda Avrupa standartlarına uygun parkur enduro severlerin ilgi odağı oldu. Türkiye’nin dört bir yanından katılan endurocuların ekstrem parkurunda hem engel hem de rakipleriyle mücadelesi göz doldurdu. Türkiye Süper Enduro Şampiyonası Süper Enduro GP Final Yarışları; Super EnduroGP, Enduro Prestij (EP), Enduro Usta (EU), Enduro Hobi (EH), Enduro Genç (EG), Enduro Veteran (EV) ve Enduro Kadın (EV) sınıflarında yapıldı.

 

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kocaeli Haberci Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
DepolamaTaşıma iletme sistemiMerdiven Tırmanma CihazıEngelli merdiven tırmanıcıUluslararası evden eve nakliyatAdaklıklazer epilasyonAnkara evden eve nakliyat