Özdilek

Çevre

Sukay Park Tesisleri Kiraya Veriliyor

Kartepe ilçesi Uzuntarla Mahallesi Seka Kampı Caddesi No 86 adresinde Sapanca Gölü kıyısında dağ manzaralı Kablolu Su kayağı ve Tesislerini 5 yıllığına kiralayacak.

8 Nisan 2016 Saat: 10:30
Sukay Park Tesisleri Kiraya Veriliyor
Sukay Park Tesisleri Kiraya Veriliyor

Kartepe Belediyesi’nin ilçeye kazandırdığı turistik tesis olan Kartepe Sukay Park Tesisleri’nin kiralama ihalesi için istekliler şartname almaya başladı.

Cazibe Merkezi Spor ve Yaşam Alanı

Sukay Park Tesisleri, Sapanca Gölü kıyısında eşsiz doğa güzelliklerine sahip alanda kurulu, doğal gölde sukayağı yapma imkanı ile cazibe merkezi spor alanı ve gece ışıklandırması yanı sıra peyzaj düzenlemeleri ile yaşam alanı olarak geniş kitlelerce beğeni ile kullanılıyor. Özellikle yaz aylarında sukayağı tutkunlarının birinci adresi olan tesis, yıl boyunca yerli ve yabancı spor ve doğaseverleri ağırlıyor. Tesisler, akşamları da göl kıyısında dağ manzarasına karşı yemek yiyip dinlenmek isteyen konuklarına da huzur ve kaliteyi sunuyor.

Yoğun ilgi gören Kablolu Sukayağı ve Tesisleri’nin kiralama ihalesi Kartepe Belediyesi Emlak ve İstimlak Müdürlüğü tarafından 14 Nisan 2016 Perşembe günü saat 10.30’da Encümen Toplantı Salonu’nda gerçekleştirilecek. İstekliler 200 TL bedel karşılığı ihale şartnamesini Kartepe Belediyesi Emlak ve İstimlak Müdürlüğü’nden alabiliyor. Kiralama ihalesi için isteklilerin 13 Nisan Çarşamba günü saat 16.00’ya kadar 13.500 TL olan geçici teminat yatırarak ihale dosyasını teslim etmeleri gerekiyor. Tahmini bedeli 450 Bin TL olan kiralama ihalesi için teminatlarını yatıran istekliler başvurularını yapmaları durumunda ihaleye girebilecekler.

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kocaeli Haberci Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
DepolamaTaşıma iletme sistemiMerdiven Tırmanma CihazıEngelli merdiven tırmanıcıUluslararası evden eve nakliyatAdaklıklazer epilasyonAnkara evden eve nakliyat