Özdilek

Spor

Spor kamuoyu çalkalandı

Dilovası Belediyespor’u 2-1 ile geçen Değirmenderespor’da genç futbolcu Ferhat Şensoy, sosyal paylaşım sitesinden yaptığı paylaşım ile büyük bir skandala imza attı

5 Aralık 2017 Saat: 20:16
Spor kamuoyu çalkalandı
Spor kamuoyu çalkalandı

Değirmenderespor’un zorlu rakibi Dilovası Belediyespor deplasmanında 2-1 yenerek büyük bir mutluluk yaşadı. Karşılaşma sonrasında galibiyet sevinçlerini soyunma odasında kutlayan Değirmenderesporlu futbolcu Serhat Şensoy, sosyal paylaşım sitesi İnstagram da paylaştığı sevinç fotoğrafının üzerine “Counter Terorist Win(Teröristleri yendik)” yazarak büyük bir skandala imza attı. Bu skandalın ardından büyük tepki gösteren Dilovası Belediyespor yönetimi, 19 yaşındaki futbolcu için savcılığa şikayette bulunacağını açıkladı.

 

Böyle bir şey kabul edilemez

Spor kamuoyunun her kesiminden büyük tepki gören olay sonrası sessizliğini bozan Değirmenderespor yönetimi bir açıklama yapıldı. Açıklamada, “Değirmenderespor futbolcusu bir kardeşimiz sosyal medyadan karşılaşma sonucu galibiyeti, bizce de son derece yakışıksız ifadelerle kutladı görülmüştür. Bir kez daha belirtmek isteriz ki, sporun kardeşliğin pekişmesi için vazgeçilmez bir araç olduğu yadsınamaz bir gerçektir. Her ne kadar bu tasvip edilmez durum şahsi olsa da, kulübümüz bünyesinde bir futbolcu tarafından yapılmış olmasa asla affedilemez.

 

Gereken yapmıştır

Gerçekleşen bu olay sonrası Değirmenderespor Kulübü Yönetim Kurulu olarak aldığımız karar doğrultusunda söz konusu futbolcumuz süresiz olarak kadro dışı bırakılmış ve ayrıca kendisi hakkında maddi ve idari para cezası da verilmiştir. Bu vesile ile başta Dilovası Belediyespor camiasından ve vatandaşlarımızdan bir kez daha özür dilediğimizi önemle belirtiriz. Saygılarımızla” ifadeleri yer aldı. Dilovası yönetiminin bundan sonraki tavrı ise merak ediliyor.

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kocaeli Haberci Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
DepolamaTaşıma iletme sistemiMerdiven Tırmanma CihazıEngelli merdiven tırmanıcıUluslararası evden eve nakliyatAdaklıklazer epilasyonAnkara evden eve nakliyat