Özdilek

Siyaset

SP Dilovası’ndan Büyükakın’a Övgü dolu açıklama

Sadet Partisi Dilovası İlçe Başkanı Erkan Bilikli, Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı Doç.Dr Tahir Büyükakın'ın açıklamasına karşın övgü dolu açıklama yaptı.

17 Mayıs 2020 Saat: 17:19
SP Dilovası’ndan Büyükakın’a Övgü dolu açıklama
SP Dilovası’ndan Büyükakın’a Övgü dolu açıklama

SP Dilovası’ndan Büyükakın’a Övgü dolu açıklama

Sadet Partisi Dilovası İlçe Başkanı Erkan Bilikli,  Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı Doç.Dr Tahir Büyükakın'ın  açıklamasına karşın  övgü dolu açıklama yaptı.

Bilikli, “Yardımın da bir adabı vardır” diyen Başkan Büyükakın, “İnsanları rencide ederek veya göze sokularak yardım yapılmaz. Beni hiçbir zaman elimde bir gıda kolisi veya o koliyi bir ihtiyaç sahibi vatandaşımıza verirken görmediniz. Bundan sonra da göremeyeceksiniz” açıklaması sonrası Dilovası'nda yankı uyandırdı.

Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı Doç.Dr Tahir Büyükakın'ı açıklmasını takdir ile karşılayan Saadet Partisi Dilovası İlçe Başkanı Erkan Bilikli, Dilovası Belediye Başkanı Hamza Şayir'i işaret ederek, bu cümleler birilerinin kulağına küpe olmalıdır açıklamasında bulundu.

 Erkan Bilikli'nin açıklaması :

“Yardımın da bir ADABI vardır” Bugün haber sitelerine konu olan KBB başkanı sayın Tahir Büyükakın’ın sözlerini dikkatle takip ettik. Kendisi yapılan hayırlar için “sağ elin verdiğini sol elin görmemesi” manasında takdir ettiğimiz yorumlarda bulundu. “Yardımın da bir adabı vardır” diyen Başkan Tahir Büyükakın, “İnsanları rencide ederek veya göze sokularak yardım yapılmaz. Beni hiçbir zaman elimde bir gıda kolisi veya o koliyi bir ihtiyaç sahibi vatandaşımıza verirken görmediniz. Bundan sonra da göremeyeceksiniz” diyen Başkan Tahir Bey'i tebrik ediyoruz. Bu cümleler birilerinin kulağına küpe olmalı. Bir Müslümana yakışan ve örnek alınması gereken davranış da budur. Boy boy fotoğraf çekip hatta yetinmeyip haber sitelerini Dilovası’na davet edenlerin davranışlarına en iyi cevabı sayın Büyükakın vermiştir. İnsanları muhtaç bırakıp sonra da fotoğraflarla gururlarını incitmek Müslümanca bir tavır değildir. Halk muhtaç olduğu için yardımları elbette kabul eder fakat herkesin notunu vicdan karnesinde verir. Yaşananları halkın vicdanına bırakıyoruz.

 

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kocaeli Haberci Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
DepolamaTaşıma iletme sistemiMerdiven Tırmanma CihazıEngelli merdiven tırmanıcıUluslararası evden eve nakliyatAdaklıklazer epilasyonAnkara evden eve nakliyat