Özdilek

Güncel

Söz Sırası Ece Akdeniz'de

Kocaeli Kandıralılar Derneğinde Söz Sırası Ece Akdeniz'de

19 Nisan 2018 Saat: 10:42
Söz Sırası Ece Akdenizde
Söz Sırası Ece Akdeniz'de

25. şeref yılını idrak eden Kocaeli Kandıralılar Derneği nüfusumuzun en dinamik kesimi olan gençleri kürsülere çıkartmaya devam ediyor.

Kocaeli Kandıralılar Derneği Başkanı Av. Abdurrahman KAYMAK, “Söz Sırası Kandıralı Gençlerde programının altıncısındaKocaeli Üniversitesi İngiliz Dili ve Edebiyatı 1. sınıf öğrencisi Ece Akdeniz “İngilizce Ne Kadar Zor Olabilir?” başlığı ile konuşma yapacaktır.

20Nisan 2018Cuma akşamı Saat:20:00-21:30 Otel Asya – İzmit adresinde çay ikramı da yapılacak olan toplantıya üyelerimizi, gönül dostlarımızı, gençlerimizi ve hemşerilerimiziailece bekliyoruz.” Dedi.

 

Ece AKDENİZkimdir?

19 Eylül 1998 tarihinde İzmit'te doğdu. İlköğrenimini ve orta öğrenimini Kocatepe İlkokulu/Ortaokulu'nda tamamladı. Körfez Anadolu Öğretmen Lisesi'nde yabancı dil alanında eğitim alırken aynı zamanda okul korosunda 3 yıl Müzik Kulübü Başkanlığı yaptı. Lise son sınıfta Gençlik ve Spor Bakanlığı'nın düzenlediği halk müziği yarışmasında 18-21 yaş arası kadın solo kategorisinde Kocaeli 1.si ve  Marmara 2.si oldu.

Kocaeli Üniversitesi'nde geçirdiği bir yıllık hazırlık sürecini birincilikle tamamladıktan sonra şu anda Kocaeli Üniversitesi - İngiliz Dili ve Edebiyatı 1. sınıf öğrencisi olarak öğrenimine devam etmektedir.

 

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kocaeli Haberci Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
DepolamaTaşıma iletme sistemiMerdiven Tırmanma CihazıEngelli merdiven tırmanıcıUluslararası evden eve nakliyatAdaklıklazer epilasyonAnkara evden eve nakliyat