Özdilek
Yalçın Akbulut
Yalçın Akbulut

Sokaklardaki çocuklarımıza sahip çıkalım

Sovyetler Birliğinin kapalı olduğu dönemi çok iyi hatırlıyorum

9 Temmuz 2021 Saat: 09:10

Sovyetler Birliğinin kapalı olduğu dönemi çok iyi hatırlıyorum, hakkında hiçbir şey bilmezdik ne zamanki bilim ve teknoloji büyüdü, Sovyetlerin halka karşı olan baskısının önüne geçilemez oldu.
İnternet sapıkları o kadar çoğaldı ki, artık sadece bilgisayar da tıklamak kadar evimizin içinde olduğunu gördük. Bu çürümüşlük o kadar arttı ki hasta ruhlu insanların aldıkları esrar kokain ve buna benzer uyuşturucularla cep telefonlarına yaptıkları kayıtları bilgisayarda yayınlamaktan da geri kalmaz oldular.
Maalesef bu sapıklıklar okullara kadar düştü. Okul önlerinde her türlü uyuşturucunun satıldığı mekanlar haline dönüştü.Bu konuda İç İşleri Bakanı bir açıklama yaptı polislere adete görev yapın gerekirse ayaklarını kırın sizin sonuna kadar yanınızdayım demesine adete siyasi partilerden atış yağmuru başladı ilk defa doğru olan bir şeyin açıkca yapılmasını istedi ben şahsen bakanı kutluyorum.Bu insanlık düşmanı yaratıkları cezaevlerinde beslemektense imha etmek bence en güzel olanı değil mi dir?Acaba gencecik vucutları zehirleme haklarını kim veriyor bunlara,ülkede terörü kim destekliyor sa bu uyuşturucuları da aynı kişiler destekliyor bu konuda kolluk kuvvetlerine ihbardan geri kalmayalım unutmayalım ki onların içinde bir gün bizim çocuklarımızda olabilir.Bunları yaparken de kimse kendisini hakim, savcı, polis yerine koymasınlar çünkü bu ülke bir hukuk devletidir.
Sapıklık o kadar çoğaldı ki hayvanlara yapılan eziyetleri gördükçe içim kan ağlıyor.
Bu kadar hasta ruhlu insanların ise aramızda dolaşıyor olması beni ürpertiyor.Kadın cinayetleri aldı başını gidiyor,kadın dövmek adete moda oldu kadını dövmek hasta ruhlu insanların işi olduğunu bilmek gerekir.Oysa ki onları doğuran anaları da bir kadın değimlidir?
Toplum olarak nereye gidiyoruz diye sormak istiyorum.
Burada Devletimize çok iş düşüyor. Her köşe başında Suriye'den gelen dilencilerin bir an evvel toplatılması gerekmektedir.
Sokaklarda ve köprü altlarında başıboş gezen bir tane çocuk olmaması gerekir varsa bunları yetiştirmek ve meslek sahibi yapmak devletin görevi olmalı ve bunlar topluma kazandırılmalıdır. sokakta yaşamak onların tercihi olmamalıdır.
Bunlar acilen toplanmalı.
Ve hasta olanlar tedavi merkezlerine gönderilmelidir.
Kapalı bir devre ile bu çocuklarımız okul hayatına başlatılmalıdır. Meslek sahibi edindirilmelidir.
Bu çocuklarımızı bu bataklığa çekenler en şiddetli şekilde cezalandırılmalıdır. Onların beslendiği bataklıklar kurutulmalı, mesken tuttukları mekânlar ise sıkı bir şekilde takibe alınmalıdır.
Toplum olarak bu konuda devlete destek olmak ve yardım etmek zorundayız. Çevremizde gördüğümüz satıcıları ve kullanıcılıları emniyet birimlerine bildirmek te en başta görevimiz olmalıdır.
Çocuklar bizim geleceğimiz.
Benim çocuğum onların arasında değil diyerek kendimizi avutmayalım, o girdaba her an yakalanabileceklerini unutmayalım.
Bizi çürütmek isteyen dış güçler bu zehiri toplumumuza enjekte ederek sinsi sinsi gülüyorlar.
Bakın ben de bir öğretmen emeklisiyim Atatürk bu gençliği bize emanet etti,çünkü bu gençlik bizim geleceğimiz bunları terörün ve uyusturucunun kucağına atmayalım veliler olarak okul aile işbirliği ile okul önlerimizi kontrol altına lalım ….

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Yazıya Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kocaeli Haberci Tavsiye Formu

Bu Yazıyı Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız

Yazarın Diğer Yazıları

Bayram öncesi nefes almak15 Nisan 2022 Saat: 10:26
Emekli o kadar yoksullaştı ki fitre ve sadakaya muhtaç duruma geldi.
Yazıklar olsun21 Mart 2022 Saat: 11:05
Bu dünya artık bir cehennem. Katır gibi sağlıklı adamlar yerine masum çocuklara yuva olalım, suçsuz günahsız yavruları ve ailelerini bu duruma düşüren kimler varsa gün yüzü görmesin.
Çanakkale destanı15 Mart 2022 Saat: 11:48
Çanakkale denilince insanın çok düşünerek bu mukaddes şehir de yatan insanların ülkemizin tüm şehitlerinde gelip ülkesini korumaya çalışan dedelerimiz olduğunu görmemiz çok mümkün
Artık bu katliama son verin10 Mart 2022 Saat: 14:44
Anadolu Selçuklu devletinin yıkılması ile dağılan beyliklerden Söğüt ve Domaniç'te kurulan Osmanlı Devletinin kendi küllerinden yeniden doğarak tarih sahnesinde yerini aldı.
İnsanlara barış ve gülümseme neden uzak7 Mart 2022 Saat: 11:24
Sabah kalktığımızda yaptığımız ilk şey dünya da neler oldu diye haber kanallarına sarılmak değil mi
Tüm Yazıları
DepolamaTaşıma iletme sistemiMerdiven Tırmanma CihazıEngelli merdiven tırmanıcıUluslararası evden eve nakliyatAdaklıklazer epilasyonAnkara evden eve nakliyat