Özdilek

Güncel

Söğüt, “Esnafımıza desteğimiz sürüyor”

Körfez Belediye Başkanı Şener Söğüt, esnaflarla bir araya gelerek onların taleplerini dinlemeyi, yapılan ve yapılacak projelerle ilgili de bilgi aktarmayı sürdürüyor

6 Temmuz 2021 Saat: 16:01
Söğüt, “Esnafımıza desteğimiz sürüyor”
Söğüt, “Esnafımıza desteğimiz sürüyor”

Söğüt, “Esnafımıza desteğimiz sürüyor”

Körfez Belediye Başkanı Şener Söğüt, esnaflarla bir araya gelerek onların taleplerini dinlemeyi, yapılan ve yapılacak projelerle ilgili de bilgi aktarmayı sürdürüyor. Bu kapsamda da AK Parti Körfez İlçe Başkanı Ramazan Tuna ile birlikte Esentepe Mahallesi Hamit Kaplan Caddesi üzerinde esnaf ziyaretlerinde bulundu.

 

Destekler dağıtılıyor

Esnafa ‘hayırlı işler’ dileyen Körfez Belediye Başkanı Şener Söğüt, esnafa yönelik talepleri toplanan 2. Pandemi desteğinin de verildiğini belirterek, “İlk destek paketinde 480 esnafımıza yardımlarımızı teslim ettik. Şimdi de ikinci destek paketine başvuran yaklaşık 440 esnafımıza bu desteği verdik, vermeyi de sürdürüyoruz.

 

30 Temmuz’a kadar başvurabilirler

Her geçen gün bu sayı artıyor. Arkadaşlarımıza başvuruları değerlendirerek hemen desteklerini ulaştırıyorlar. 30 Temmuz’a kadar da bu desteğimiz için esnaflarımız başvurularını gerçekleştirebilecek” dedi.Aşılamanın her geçen gün artmasıyla birlikte hayatın yavaş yavaş normale döndüğünü belirten Başkan Söğüt, “Bu zor günleri hep birlikte aşacağız” dedi.

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kocaeli Haberci Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
DepolamaTaşıma iletme sistemiMerdiven Tırmanma CihazıEngelli merdiven tırmanıcıUluslararası evden eve nakliyatAdaklıklazer epilasyonAnkara evden eve nakliyat