Özdilek

Sağlık

Soğuktan Etkilenen Karslı Kadınların Cilt Hikayesi!

Türkiye’de Bir İlk Bioderma’dan Çıldır Gölü Üzerinde Sergi; Soğuktan Etkilenen Karslı Kadınların Cilt Hikayesi!

19 Şubat 2019 Saat: 14:45
Soğuktan Etkilenen Karslı Kadınların Cilt Hikayesi!
Soğuktan Etkilenen Karslı Kadınların Cilt Hikayesi!

Gücünü biyolojiden alan Bioderma, cilt kuruluğunu ortadan kaldıran Atoderm serisi ile Türkiye’nin en soğuk bölgesi Kars’ta eşsiz bir deneyime imza attı. Karslı kadınlar, Sefa Yamak tarafından soğuk kış koşulları altında mücadele ederken fotoğraflandı, soğuktan etkilenen ciltlerin hikayesi fotoğraf karelerine taşınarak Çıldır Gölü üzerinde sergilendi. Çıldır Gölü’nden sonra 1-5 Mart tarihleri arasında Trump Alışveriş Merkezi Art Gallery’de düzenlenecek sergiden elde edilecek tüm gelir, Kars’ta ziyaret edilen okulların ihtiyaçları için kullanılacak.

 

Bioderma Laboratuvarları, cildin bir ekosistem olduğu fikrinden yola çıkarak; yaşam tarzı ve çevresel koşulların cilt üzerindeki etkisine dikkat çekebilmek amacıyla “Atoderm ile Doğu Ekspresi” projesi ile sıra dışı bir farkındalık çalışmasına imza attı.

Sefa Yamak iş birliği ile hayata geçirilen “Untitled Portraits” fotoğraf sergisi, Türkiye’nin en sert kışının geçtiği Kars’ta yaşayan kadınların ciltlerini kışın etkilerinden korumalarına destek verebilmek amacıyla gerçekleştirildi.

Türkiye’de ilk kez gerçekleştirilen bu projede, Karslı kadınlar fotoğraf sanatçısı Sefa Yamak tarafından soğuk kış koşulları altında mücadele ederken fotoğraflandı, soğuktan etkilenen ciltlerin hikayesi fotoğraf karelerine taşınarak ilk defa donmuş Çıldır Gölü üzerinde sergilendi. Çıldır Gölü’nden sonra 1-5 Mart tarihleri arasında TrumpAlışveriş Merkezi Art Gallery’dedüzenlenecek sergiden elde edilecek tüm gelir, Kars’ta ziyaret edilen okulların ihtiyaçları için kullanılacak.

 Sergi, 1-5 Mart tarihleri arasında Trump Alışveriş Merkezi B3 katında bulunan Trump Art Gallery’de ziyaret edilebilecek.


Atoderm Serisi Hakkında - #cildiminkoruyucusu #atoderm

Özellikle kış aylarının gelişiyle birlikte cilt her zamankinden daha hassas ve nemsiz oluyor. Cildin kendi nemini sağlayamadığı durumlarda, cilt bariyeri kırılganlaşmaya ve bunu oluşturan yapı taşları da azalmaya başlıyor. Atoderm serisi kuru, çok kuru ve yoğun yoğun cilt kuruluğuna sahip ciltler için kuruluğun şiddetine göre geliştirilmiş olan birbirinden farklı ürünler ile cildi korumaya, beslemeye ve nemlendirmeye yardımcı oluyor.

Atoderm serisi, Bioderma Laboratuvarları tarafından geliştirilen Skin Barrier Therapy™ ve Skin Protect™ patenti sayesinde cildin koruyucu bariyerinin onarılmasına ve bu sayede cildin kaybettiği nemin yeniden kazandırılmasına yardımcı oluyor.

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kocaeli Haberci Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
DepolamaTaşıma iletme sistemiMerdiven Tırmanma CihazıEngelli merdiven tırmanıcıUluslararası evden eve nakliyatAdaklıklazer epilasyonAnkara evden eve nakliyat