Özdilek

Güncel

Siz yeter ki çocuk doğurun!

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ın, sık sık dile getirdiği 3 çocuk tavsiyesine Çayırova Belediyesi'nden '3'üncü çocuğa bir yıl boyunca mama ve bez' desteği geldi.

6 Mart 2013 Saat: 21:00
Siz yeter ki çocuk doğurun!
Siz yeter ki çocuk doğurun!
Belediye Başkan Ziyaettin Akbaş'ın talimatı ile üç ve üçten fazla çocuk dünyaya getiren aileye, Bebek bezi ve mama ihtiyacı için bir yıl boyunca her ay 100 TL alışveriş çeki verilecek.

Konuyla ilgili açıklama yapan Çayırova Belediye Başkanı AK Partili Ziyaettin Akbaş şunları söyledi:

"Başbakanımız Recep Tayyip Erdoğan'ın, güçlü Türkiye hedefine uygun olarak geliştirmiş olduğu, genç ve dinamik nüfus yapısı söylem ve ifadelerine destek olmak amacıyla bu projeyi başlattık. Proje kapsamında, Çayırova'da dünyaya gelen her yeni bebeğin ailesine ilk aylarında ihtiyaç duydukları malzemelerden oluşan bir hediye sepeti sunulacak. Bununla birlikte, üçüncü ve üçten fazla çocuk dünyaya getiren ailelerimize de bebeklerinin 12 aylık Bebek bezi ve mama giderlerini karşılamak amacıyla aylık 100 TL'lik alışveriş fişi yardımı yapılacaktır." 

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kocaeli Haberci Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
DepolamaTaşıma iletme sistemiMerdiven Tırmanma CihazıEngelli merdiven tırmanıcıUluslararası evden eve nakliyatAdaklıklazer epilasyonAnkara evden eve nakliyat