Özdilek

Siyaset

Siyasetin ortak adayı, Ercan Dalkılıç

Dilovası’nın kurucu Belediye Başkanı ve bu seçimlerde Saadet Partisi’nden Belediye Başkan adayı olan Dalkılıç, adeta siyasi bir mozaik oluşturmanın yanında Türkiye siyasetine örnek oldu.

23 Şubat 2019 Saat: 19:06
Siyasetin ortak adayı, Ercan Dalkılıç
Siyasetin ortak adayı, Ercan Dalkılıç

Siyasetin ortak adayı, Ercan Dalkılıç

Dilovası’nın kurucu Belediye Başkanı ve bu seçimlerde Saadet Partisi’nden Belediye Başkan adayı olan Ercan Dalkılıç, adeta siyasi bir mozaik oluşturmanın yanında Türkiye siyasetine örnek oldu

Haber detayı

 

Yerel seçimlere yaklaşırken çalışma temposunu arttıran ve vites büyüten Saadet Partisi Dilovası Belediye Başkan adayı Ercan Dalkılıç, geçmişten gelen siyasi tecrübesi ve otoritesiyle her kesim tarafından ilgi görüyor.

“Vatandaşımızın desteği ile”

Dilovası’nda etnik köken ve siyasi görüş farkı gözetmeksizin her yaştan vatandaşla bir araya gelen, gençlerin çok sevdiği ve saygı duyduğu Belediye Başkan adayı Ercan Dalkılıç, “31 Mart akşamı seçimden zaferle çıkacağız. Bunu her siyasi görüşten vatandaşımızın desteği ile başaracağız” dedi.

Seçim bürosu dolup taşıyor

Dilovası’nda üç dönem belediye başkanlığı yapan ve dördüncü zaferine çok yaklaşan Dilovası Belediye Başkan adayı Ercan Dalkılıç’ın ilçe merkezindeki seçim bürosu günün her saatinde dolup taşıyor.

Acıları da, sevinçleri de paylaşıyor

Dilovası’nı avucunun içi gibi bilen deneyimli başkan Ercan Dalkılıç, vatandaşın en acı günlerinde yanlarında yer alırken, sevinçlerine de ortak oluyor.

Meclis üyesi adayları, Türkiye mozaiği

Dllovası’ndaki seçim bürosunda ziyaret ettiğimiz Saadet Partisi Belediye Başkan adayı Ercan Dalkılıç’ın Belediye Meclis Üyeleri aday listesi de adeta bir Türkiye mozaiği. Dalkılıç, her siyasi görüşten adaylara listesinde yer verdiğini belirterek, “Aynı topraklarda yaşıyor, aynı havayı teneffüs ediyoruz. Başarı, hepimizin başarısıdır” diye konuştu.

İşte Dalkılıç’ın ülkeye örnek listesi:

Zeki Karataş

Metin Dalgalı

 Turan Tekgül

Nizamettin Sözen

 İnci Aydemir

Salih Adıgüzel

 Nevzat Akagündüz

 Ramazan Çalışkan

Yakup Demir

 Mehmet Aydoğan

 Metin Turan

 İrfan Çilek

 Ali Rıza Kılıç

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kocaeli Haberci Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
DepolamaTaşıma iletme sistemiMerdiven Tırmanma CihazıEngelli merdiven tırmanıcıUluslararası evden eve nakliyatAdaklıklazer epilasyonAnkara evden eve nakliyat