Özdilek

İGF

Sivas Belediyesi'nden haşere mücadelesi

Sivas Belediyesi Veteriner İşleri Müdürlüğü ekipleri tarafından şehrin tamamında sivrisinek ve haşerelerin larvalama noktalarına ilaçlama çalışması başlatıldı.

16 Nisan 2021 Saat: 17:05
Sivas Belediyesi'nden haşere mücadelesi
Sivas Belediyesi'nden haşere mücadelesi
SİVAS (İGFA)- İlkbahar döneminde hava sıcaklıklarının artmasıyla birlikte haşere ve sineklerin larvalama alanlarında ilaçlama çalışmaları başlatıldı. İnsan sağlığının olumsuz etkileyebilecek haşerelere ve sineklere karşı Sivas Belediyesi Veteriner İşleri Müdürlüğü tarafından gerçekleştirilen çalışmaları Belediye Başkan Yardımcısı Ahmet Duman yerinde inceledi.
Hava sıcaklıklarının mevsim normallerinde seyretmesiyle beraber haşere ve sineklerin larva alanlarından ilaçlama çalışmalarının başlatıldığını belirten Belediye Başkan Yardımcısı Ahmet Duman; akan sularda, durgun sularda böcek ve sinek üreten alanlarda Veteriner İşleri Müdürlüğü'ne bağlı ekipler tarafından bu çalışmaların gerçekeştirildiğini söyledi. 
SIKINTISIZ BİR YAZ
Sivas’ta bulunan tüm alanlarda bu çalışmaların devam edeceğini belirten Duman, “Koronavirüs hastalığından da yola çıkarak hastalığın yayılması konusunda haşere ile mücadeleyi önemsiyoruz. Geçtiğimiz yıllarda olduğu gibi bu yılda aldığımız önlemlerle sivrisinek ve haşerelere karşı sıkıntısız bir yaz geçireceğiz” ifadesini kullandı.

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kocaeli Haberci Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
DepolamaTaşıma iletme sistemiMerdiven Tırmanma CihazıEngelli merdiven tırmanıcıUluslararası evden eve nakliyatAdaklıklazer epilasyonAnkara evden eve nakliyat