Özdilek

Ekonomi

Şişecam Topluluğu Faaliyet Raporuna ABD’den Dört Ödül

Türkiye’nin en köklü kuruluşları arasında yer alan Şişecam Topluluğu’nun 2018 yılı Faaliyet Raporu, Amerikan İletişim Profesyonelleri Birliği (LACP) tarafından dört ödüle layık görüldü.

14 Ağustos 2019 Saat: 23:34
Şişecam Topluluğu Faaliyet Raporuna ABD’den Dört Ödül
Şişecam Topluluğu Faaliyet Raporuna ABD’den Dört Ödül

Şişecam Topluluğu Faaliyet Raporuna ABD’den Dört Ödül

Türkiye’nin en köklü kuruluşları arasında yer alan Şişecam Topluluğu’nun 2018 yılı Faaliyet Raporu, Amerikan İletişim Profesyonelleri Birliği (LACP) tarafından bu yıl 18’incisi düzenlenen ve alanının en itibarlı yarışmalarından biri olan “Vision Awards”da biri “Gümüş Ödül” olmak üzere toplam dört ödüle layık görüldü.

Şişecam Topluluğu Faaliyet Raporuna ABD’den Dört Ödül

Türkiye’nin en köklü kuruluşları arasında yer alan Şişecam Topluluğu’nun 2018 yılı Faaliyet Raporu, Amerikan İletişim Profesyonelleri Birliği (LACP) tarafından bu yıl 18’incisi düzenlenen ve alanının en itibarlı yarışmalarından biri olan “Vision Awards”da biri “Gümüş Ödül” olmak üzere toplam dört ödüle layık görüldü.Düzcam, cam ev eşyası, cam ambalaj ve cam elyafı gibi camın tüm temel alanlarıyla soda ve krom bileşiklerini kapsayan iş kollarında küresel oyuncu olan Şişecam Topluluğu, 2018 yılı Faaliyet Raporu ile “Vision Awards” yarışmasından bu yıl da ödüllerle döndü. Şişecam’ın 2018 yılı Faaliyet Raporu, Amerikan İletişim Profesyonelleri Birliği (League of American Communications Professionals-LACP) tarafından bu yıl 18’incisi gerçekleştirilen “Vision Awards” yarışması kapsamında toplam dört ödülün sahibi oldu.

Holdingler kategorisinde gümüş ödül

Şişecam Topluluğu 2018 yılı Faaliyet Raporu ile “Holdingler” kategorisinde “Gümüş Ödül”e layık görülürken, iletişim dilinde yaratıcılık ve yöntem açısından “Teknik Başarı Ödülü” (Technical Achievement Award) almaya hak kazanan Şişecam Topluluğu ayrıca, EMEA Bölgesi (Avrupa, Orta Doğu ve Afrika) için yapılan değerlendirme sonucunda “En İyi 50” listesine, Türkiye içinde ise “En İyi 10” listesine girdi.ABD’de halkla ilişkiler ve kurumsal iletişim sektörleri temsilcileri tarafından 2001 yılında kurulan LACP, iletişim profesyonelleri açısından ülkenin önde gelen birliklerinden biri olarak faaliyet gösteriyor. İletişim sektörüne yönelik çalışmalar yürüten LACP, ayrıca iletişim ve faaliyet raporu gibi alanlarda Fortune 500 şirketleri başta olmak üzere tüm dünyadan katılım sağlanan çeşitli ödül platformlarını hayata geçiriyor.

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kocaeli Haberci Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
DepolamaTaşıma iletme sistemiMerdiven Tırmanma CihazıEngelli merdiven tırmanıcıUluslararası evden eve nakliyatAdaklıklazer epilasyonAnkara evden eve nakliyat