Özdilek

Eğitim

Sinema ve tiyatro ile eğlenerek öğrendiler

Kaliteli kültür ve sanat etkinlikleriyle adından söz ettiren Körfez Belediyesi, 2017 yılında da çocukları tiyatro ile buluşturmaya devam etti. Çocuklar ayrıca 4K sinema keyfi de yaşadı

31 Ocak 2018 Saat: 05:50
Sinema ve tiyatro ile eğlenerek öğrendiler
Sinema ve tiyatro ile eğlenerek öğrendiler

Körfez Belediyesi’nin kentte sanatsal faaliyetleri artırma ve sinemayı sevdirme amacıyla öğrencilere yönelik düzenlediği sinema ve tiyatro günleri 2017’de büyük ilgi gördü. Her ay çocukları çizgi animasyon film ve sinema ile buluşturan Körfez Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü, onlara patlamış mısır ikramında da bulundu. Sadece 4K sinema keyfini yaşayan öğrenci sayısı 2017’de 10 bin 37 oldu.

İlk kez sinema keyfi

10 bin öğrenciden çoğu ilk kez sinema ile tanışırken, oldukça keyifli dakikalar yaşandı. İlçe genelindeki ilk okullarda eğitim gören öğrencilere eğlenerek öğrenmelerini ve sosyalleşmelerini sağlamak amacıyla da sinema ve tiyatro gösterileri düzenlendi. Bu kapsamda da 800 öğrenciye sinema filmi ve 600 öğrenciye tiyatro gösterimi gerçekleştirildi. Çocuklara çevre bilinci aşılanmasına yönelik de çeşitli oyunlar gösterime sunuldu.

Başkan amcaları sevindirdi

Her ay belirli periyot çerçevesinde düzenlenen tiyatro ve sinema gösterileri dışında Başkan İsmail Baran da okullarda çocuklara çeşitli hediyeler dağıttı. Başkan Baran’ın sadece ilçedeki ana okullarında yapılan ziyaretlerde bin 200 adet boyama kitabı, 800 adet satranç seti, bin adet hikaye kitabı ve bin adet kalem seti olmak üzere toplam 4 bin adet hediye verildi.

Etiketler: İsmail Baran,

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kocaeli Haberci Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
DepolamaTaşıma iletme sistemiMerdiven Tırmanma CihazıEngelli merdiven tırmanıcıUluslararası evden eve nakliyatAdaklıklazer epilasyonAnkara evden eve nakliyat