Özdilek

Güncel

Sinan Yağmur Özdilek’ te

Türkiye’ nin en çok okunan yazarı ve 2011 yılının en çok satan kitabı unvanına sahip yazar Sinan Yağmur hafta sonu Özdilek Alışveriş Merkezinde okurları ile buluştu.

25 Ocak 2016 Saat: 11:31
Sinan Yağmur Özdilek’ te
Sinan Yağmur Özdilek’ te

Binlerce kişi tarafından okunan kitapları ile fenomen olan yazarın sevenleri imza günün de yalnız bırakmadı. Kartepe de bulunan Özdilek Alışveriş Merkezi salonu Sinan Yağmur sevenleri ile doldu.

Küçük büyük yüzlerce hayranı Sinan Yağmur’ a kitabını imzalatmak için soğuk hava koşullarına rağmen uzun süre sıra bekledi.

 

Sinan yağmur, 1965 yılında Kırşehir’de doğdu. İlk ve orta öğrenimini Kırşehir’de tamamladı, Kırşehir imam hatip lisesinden 1984 te, Selçuk üniversitesi ilahiyat fakültesindendi 1990 yılında mezun oldu. Aynı yıl "Kelâm ve İslâm Felsefesi" Ana Bilim Dalında yüksek lisansa başladı.  1991 yılında Kadınhanı imam hatip lisesinde öğretmenliğe başlayan SİNAN YAĞMUR sırasıyla KONYA İHL, ve meram Dr. Ali Rıza Bahadır ihl de idarecilik görevlerinde bulundu, halen Naci'ye Mumcuoğlu lisesinde din kültürü ve ahlak bilgisi öğretmeni olarak görevini sürdüren yağmur, evli ve 2 çocuk babasıdır. Selçuk belediyesince organize edilen aile okulunda aile içi iletişim, eşler arası sevgi köprüsü konularında konferans etkinliğinde bulunan yazar ulusal ve yerel TV’lerde eğitim programlarına katılmıştır. Yayınlanmış eserlerinden bazıları: Benim Annem Bir Melek, Kaf Dağından Masallar, Mesneviden Seçme Hikayeler, Karagöz ve Hacivat- Dede Korkut Hikayeleri, Öğretmence Sevebilmek İnsanı, Hz. Mevlâna Tennure ve Ateş., Bilmezsiniz Ama Babalar Da Ağlar. Barış Peygamberi, Mesneviden İnciler, Cennetin Gülü, Esma-i Hüsna, 40 Hadis, Ölülerden Özür Beklenmez, Sevda Şelalesi, Esma-i Hüsna Ve Hadis-i Kutsiler, Arkadaşım Hayvanlar, Minik Kalplere Dini Hikayeler, Aşkın Gözyaşları Tebrizli Şems

 

Bütün kitaplarını okuyan Ali Erman, Fatma ve Sude Ersavaş çifti kitapların hepsini imzalattı. Minik hayranı Ayberk Açıkgöz de kitabını imzalatanlar arasındaydı.

İmza dağıtımından sonra Sinan Yağmur hayranlarının talebini kırmayarak, kafe de hayranları ile sohbet ederek onlarla çay içti.

İmza günü sonunda Değerli yazar Sinan Yağmur, kötü hava koşullarına rağmen katılımdan oldukça memnun olduğunu söyledi, Özdilek Alışveriş Merkezi yönetimi ve çalışanlarına ayrıca teşekkür etti.

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kocaeli Haberci Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
DepolamaTaşıma iletme sistemiMerdiven Tırmanma CihazıEngelli merdiven tırmanıcıUluslararası evden eve nakliyatAdaklıklazer epilasyonAnkara evden eve nakliyat