Özdilek

Aşayiş

Silahla vurulan berber tedavi gördüğü hastanede yaşamını yitirdi

Gebze'desilahlı saldırıya uğrayan berber Murat Balta, tedavi gördüğü Derince Eğitim Araştırma Hastanesinde olaydan bir ay sonra yaşamını yitirmişti.

24 Nisan 2017 Saat: 11:32
Silahla vurulan berber tedavi gördüğü hastanede yaşamını yitirdi
Silahla vurulan berber tedavi gördüğü hastanede yaşamını yitirdi

Gebze İlçeis Hacı Halil Mahallesi 1203 Sokak üzerindek kendisine ait berber dükkânını işleten Murat Balta, 21 Aralık 2016 günü kimliği belirsiz kişilerce iş yerinde tabancayla vurulmuş, tedavi gördüğü Derince Eğitim Araştırma Hastanesinde olaydan bir ay sonra yaşamını yitirmişti.

 

ANKARA’DA YAKALANDI

 

Olayla ilgili soruşturma başlatan Asayiş Şube Müdürlüğü Cinayet Büro Amirliği ekipleri, olayda kullanılan silahın Ankara’da başka bir olayda kullanıldığının tespit edilmesi üzerine,  olayı gerçekleştirdiği öne sürülen Y.L. isimli şüpheliyi Ankara ilinde yakalayarak gözaltına aldı. İşlemleri tamamlanan Y.L. tutuklanarak cezaevine gönderildi.

 

6 KİŞİ GÖZALTINDA

 

Tutuklanan Y.L.’nin ifadesi doğrultusunda çalışma başlatan Asayiş Şube Müdürlüğü Cinayet Büro Amirliği ekipleri, Murat Balta’nın öldürülmesi olayına karıştıkları tespit edilen G.S.Ç. isimli kadın ile Y.G., S.G., B.S., R.A. ve B.B. isimli şahıslar İstanbul ve Gebze’de düzenlenen operasyonla yakalanarak gözaltına alındı.

 

ADLİYEYE SEVK EDİLDİLER

 

Şüphelilerin ev ve iş yerlerinde yapılan aralamalarda 1 adet tabanca, 16 adet mermi, 1 adet otomatik av tüfeği, 1 adet kısa dipçik pompalı tüfek ve 34 adet av tüfeği kartuşu ile 9 adet kurusıkı fişek ve 3 adet sahte pasaport ele geçirildi. Emniyette işlemleri tamamlanan biri kadın 6 kişi Gebze adliyesine sevk edildi

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kocaeli Haberci Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
DepolamaTaşıma iletme sistemiMerdiven Tırmanma CihazıEngelli merdiven tırmanıcıUluslararası evden eve nakliyatAdaklıklazer epilasyonAnkara evden eve nakliyat