Özdilek

Siyaset

Sibel Gönül’den Kandıralılara övgülü sözler

AK Parti İzmit Belediyesi Başkan Adayı Sibel Gönül, Kandıralılar gecesine katıldı, övgü dolu sözlerle Kandıralıların dikkatini çekti.

17 Ocak 2019 Saat: 21:27
Sibel Gönül’den Kandıralılara övgülü sözler
Sibel Gönül’den Kandıralılara övgülü sözler

AK Parti İzmit Belediyesi Başkan Adayı Sibel Gönül, Kandıralılar gecesine konuk oldu. Kocaeli Kandıralılar Derneği tarafından Otel Asya’da düzenlenen geceye Sibel Gönül’ün yanı sıra İzmit Belediye başkan adayı Fatma Kaplan HÜrriyet’te katılım sağladı. AK Parti İzmit Belediye Başkan Adayı Sibel Gönül, övgü dolu seçim söylemi,“Bu akşam özellikle sizin bu içtenliğiniz ve konukseverliğiniz gerçekten içimizi ısıttı” dedi.

 

İşte Sibel Gönül’ün övgü dolu sözleri

Gönül, “Kandıra bana göre önemli insanların şehridir. Kandıra’nın birçok şeyi vardır ama Kandıra deyince aklımıza başbakanları, bakanlar, valiler, sanatçılar, gururla anacağımız insanlar geliyor. Kandıra belki nüfusu 50 bin ama İzmit’te yaşayan Kandıralılar ile birlikte 150 bin nüfusa sahip bir ilçe. Dolayısıyla doğasıyla, güzellikleriyle içimizi ısıtan bir ilçemiz. Ama bu akşam özellikle sizin bu içtenliğiniz ve konukseverliğiniz gerçekten içimizi ısıttı” ifadelerini kullandı.

 

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kocaeli Haberci Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
DepolamaTaşıma iletme sistemiMerdiven Tırmanma CihazıEngelli merdiven tırmanıcıUluslararası evden eve nakliyatAdaklıklazer epilasyonAnkara evden eve nakliyat