Özdilek

Spor

Sezer, Karatecilere başarılar diledi

Gençler Karate Avrupa Şampiyonası'nda ülkemizi temsil edecek olan Karate Milli Takımı Kampı’nı ziyaret eden Gölcük Belediye Başkanı Ali Yıldırım Sezer, başarı dileklerini iletti.

7 Ağustos 2021 Saat: 21:51
Sezer, Karatecilere başarılar diledi
Sezer, Karatecilere başarılar diledi

Sezer, Karatecilere başarılar diledi

Filandiya'nın Tempere kentinde, 20-22 Ağustos tarihleri arasında yapılacak olan, 21 yaş altı, Ümitler ve Gençler Karate Avrupa Şampiyonası'nda ülkemizi temsil edecek olan Karate Milli Takımı Kampı’nı ziyaret eden Gölcük Belediye Başkanı Ali Yıldırım Sezer, başarı dileklerini iletti. Ziyarette, Türkiye Karate Federasyonu Başkanı Mehmet Kör de yer aldı.

 

Ziyaret etti

Türkiye Karate Federasyonu Başkanı Mehmet Kör, teknik heyet ve milli sporcularla bir süre sohbet eden ve şampiyona hakkında bilgi alan Başkan Sezer, Gölcük olarak her zaman sporun ve sporcunun yanında olduklarını, kendilerini Gölcük’e de beklediklerini ifade etti. Başkan Sezer yaptığı açıklamada: “20-22 Ağustos tarihleri arasında, Filandiya'nın Tempere kentinde yapılacak olan, 21 yaş altı, Ümitler ve Gençler Karate Avrupa Şampiyonası'nda ülkemizi temsil edecek olan 38 Milli Sporcularımızla ve Türkiye Karate Federasyonu Başkanı Sayın Mehmet Kör ile teknik heyetle bir araya gelip, geleceğimizin teminatı gençlerimize üstün başarılar diledim” dedi.

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kocaeli Haberci Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
DepolamaTaşıma iletme sistemiMerdiven Tırmanma CihazıEngelli merdiven tırmanıcıUluslararası evden eve nakliyatAdaklıklazer epilasyonAnkara evden eve nakliyat