Özdilek

Siyaset

Sertif Gökçe parti örgütüyle buluştu

CHP Derince Belediye Başkan adayı Av .Sertif GÖKÇEnin İl, İlçe ve ön seçim delegeleri ve Partide görev yapmış, partili büyükleri ile buluştu.

17 Aralık 2018 Saat: 20:18
Sertif Gökçe parti örgütüyle buluştu
Sertif Gökçe parti örgütüyle buluştu

Sertif Gökçe parti örgütüyle buluştu

CHP Derince Belediye Başkan adayımız Av .Sertif GÖKÇE`nin İl, İlçe ve Önseçim Delegeleri  Partimnin değişik  kademelerinde  görev yapmış, aday olmuş partili büyükleri ile  buluşması 16 Aralık Pazar günü  Zübeyde Hanım Kültür Merkezinde  kahvaltılı toplantı gerçekleştirildi.

     700 kişinin katılımı ile gerçekleşen programda, İl başkanımız Av. Cengiz  SARIBAY  İlçe başkanı  Nihat  DEĞER `in kısa açılış konuşmasından sonra kürsüye gelen Belediye Başkan adayı Av. Sertif  GÖKÇE`nin yapmış olduğu konuşmada; öncelikle katılımlarından dolayı Örgüte teşekkür ederek. Derince de pozitif siyaset üreterek projelerimizi anlatarak Derince deki bütün seçmenlere ulaşmak en büyük hedefimiz olmalıdır.

    Bu çalışmayı örgütümüzle uyumlu bir şekilde gerçekleştirmeliyiz. Derince de hiç kimseyi ötekileştirmeden   ,herkesi kucaklamak zorundayız. Siz değerli yol arkadaşlarımdan bu çalışmanın her aşamasında destek bekliyorum. Bu seçimi kesinlikle kazanacağımıza inanıyoruz. İnşallah hep birlikte güç birliği ile Derince yi hak ettiği bir yönetim anlayışıyla buluşturacağına inandığını söyledi.

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kocaeli Haberci Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
DepolamaTaşıma iletme sistemiMerdiven Tırmanma CihazıEngelli merdiven tırmanıcıUluslararası evden eve nakliyatAdaklıklazer epilasyonAnkara evden eve nakliyat