Özdilek

Siyaset

Şenliğe gider gibi imzaya gideceğiz

Saadet Partisi il başkanı Nurettin Çelik, haftalık olağan basın toplantısında Cumhurbaşkanlığı adaylığı için gereken imzayı toplayacaklarını ifade ederek Milletvekili aday adaylarını basına tanıttı.

26 Nisan 2018 Saat: 23:22
Şenliğe gider gibi imzaya gideceğiz
Şenliğe gider gibi imzaya gideceğiz

Nurettin Çelik, Seçim tarihi açıklandığı andan itibaren teşkilatlarımızdaki heyecan zirveye ulaştı. Saadet Partisi olarak bu seçime büyük bir özveri ile hazırlanıyoruz. Gençlik kollarımız, Kadın Kollarımız, Mahalle Teşkilatlarımız sahada koşturmaya başladı. Beklenen değişime adım adım yaklaşıyoruz. Saadet Partisi bu seçimde kendi adayını çıkaracak ve Yüksek Seçim Kurulunun belirleyeceğini düşündüğümüz 4-9 Mayıs tarihleri arasında, Cumhurbaşkanlığı adaylığı için gereken imzayı toplayacaktır.

Şunu net olarak ifade ediyorum ki; Cumhurbaşkanı adaylığı için gereken 100 bin imzayı sadece biz; Saadet Partisinin Kocaeli İl Teşkilatı olarak toplayabilecek güce sahibiz. Bizler Şenliğe gider gibi adliyelere akın edecek ve değişimin ilk adımı olan imzalarımızı vererek adayımızı göstereceğiz. Evet! Bu bizim için bir şenliktir. 16 yıllık kötü gidişata “Dur” demenin şenliğidir. Adalet gibi en temel ilkeyi ayakaltı yapanları göndermenin şenliğidir. Bölücü, ayrıştırıcı sesi kesmenin şenliğidir. Her meselede kandırılanları, adeta çocuklar gibi aldatılanları değiştirmenin şenliğidir. Değişimin şenliğidir.

Değişimi; esnafımız, çiftçimiz, besicimiz, işçimiz, işverenimiz, gencimiz, yaşlımız kısaca tüm halkımız arzu ediyor. Milletimiz bu seçimde, kendisine büyük bedeller ödettirenleri sandığa gömecek ve haklılığına tarihin tanık olduğu Milli Görüş’ü iktidara taşıyacaktır. Hükümetin yalanlarından usananlar imza vermek için adeta tetikte beklemektedir. Bu bir memleket meselesidir. Bu yüzden milletçe doğru adımlar attığımız bugünde geleceğimiz için atacağımız imzalarımıza sahip çıkmaya davet ediyoruz.

Bugün Saadet Partisi her kesime hitap edebilmektedir. İnsanları bölmeyen, bütünleştirici üslubu ile sağcısından solcusuna, liberalinden sosyal demokratına kadar her kesimin ilgisini çekmiş ve teveccühünü kazanmıştır. Saadet Partisinin bütünleştirici Cumhurbaşkanı adayına her görüşten destek gelecektir. Bu yüzden biz 4 Mayıs’ta karargâhımızı adliyeler önüne kuracağız. Açtığımız gölgeliklerin altında oluşacak olan imza kuyruklarındaki vatandaşlarımızla görevli arkadaşlarımız ilgilenecek, çay ve su ikramında bulunacaklardır. Ülkenin kötü gidişatına dertlenen tüm vatanperver kardeşlerim, gönül rahatlığı ile gelip imzalarını verebilirler.

Buradan yetkililere, belediyeye, emniyet mensuplarına seslenmek istiyorum: Oluşacak kuyruklar, cadde ve sokaklara taşacaktır. İmza şenliği izdihama dönüşmemeli ve vatandaşlarımızın emniyeti sağlanmalıdır. Türkiye’nin ilk defa karşılaştığı bu durumla alakalı herhangi bir aksaklığın yaşanmaması için gerekli hazırlıklar yapılmalıdır. Seçim Kurulundaki arkadaşları da hazır olmaya davet ediyor, gelen vatandaşların bekletilmemesi için yeterli sayıda masanın kurulması gerektiğini hatırlatıyoruz.

Bu süreçten sonra artık Türkiye’de Saadet Partisinin lehine esecek rüzgârı hep birlikte müşahede edeceğiz. 24 Haziran’dan sonra ülkemiz hızlı bir şekilde normalleşecek, üzerimizdeki kara bulutları dağıtacağız. Merhum Hoca’mızın üzerinde durduğu şu husus unutulmamalıdır ki: “Zulüm ebedi olamaz. Kötülük mutlaka hüsrana uğrayacaktır.”

Etiketler: Nurttin Çelik,

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kocaeli Haberci Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
DepolamaTaşıma iletme sistemiMerdiven Tırmanma CihazıEngelli merdiven tırmanıcıUluslararası evden eve nakliyatAdaklıklazer epilasyonAnkara evden eve nakliyat