Özdilek

Siyaset

Şener Söğüt: Haktan hukuktan şaşmayacağız

Körfez Belediye Başkanı Şener Söğüt, AK Parti Hacı Osman Mahalle Teşkilatı’nın toplantısına konuk oldu. “Haktan, hukuktan şaşmayacağız.” diyen Başkan Söğüt, “Hedefimiz hizmetleriyle örnek bir belediye olmak" dedi.

29 Temmuz 2019 Saat: 12:07
Şener Söğüt: Haktan hukuktan şaşmayacağız
Şener Söğüt: Haktan hukuktan şaşmayacağız

Şener Söğüt: Haktan hukuktan şaşmayacağız

Körfez Belediye Başkanı Şener Söğüt, AK Parti Hacı Osman Mahalle Teşkilatı’nın toplantısına konuk oldu. “Haktan, hukuktan ayrılmayacağız” diyen Başkan Söğüt, “Hedefimiz hizmetleriyle örnek bir belediye olmak” dedi.

Şener Söğüt: Haktan hukuktan şaşmayacağız

Körfez Belediye Başkanı Şener Söğüt, AK Parti Hacı Osman Mahalle Teşkilatı’nın toplantısına konuk oldu. Belediye Başkan Yardımcısı Faruk Denli ve AK Parti İlçe Başkanı Ramazan Tuna’nın da yer aldığı ziyarette teşkilat üyeleriyle sohbet eden Şener Söğüt, toplantı sonrasında gelen soruları da cevapladı. Adil ve şeffaf belediyecilik hizmeti gerçekleştireceklerini belirten Başkan Söğüt, “Görev süremiz boyunca haktan ve hukuktan ayrılmayacağız” dedi.

"Körfez'e yakışan hizmetler hayata geçireceğiz"

Muhtarlarımız, STK temsilcilerimiz, esnafımız ve vatandaşlarımızı dinleyerek hizmet yarışını sürdüreceklerini belirten Başkan Söğüt, “Körfez, birlik ve beraberliği bakımında örnek bir belediye. Bu birlik ve beraberliği hizmetlere de yansıtacağız. İmkânlarımızı en iyi şekilde kullanarak Körfez’e yakışan hizmetleri hayata geçireceğiz.

 

"Ulaşım ağlarını genişletiyoruz"

Teşkilat üyelerimizin mahallelerindeki sorunları da bizlere aktarması, vatandaşların onlara ilettiği talepleri bizlere aktarması önemli. Altyapı konusunda ilçemizde yaşanan bir sıkıntı var. Bu konuda İSU gerekli çalışmaları yürütüyor. Ulaşım ağlarını genişletiyoruz. Kentin otopark ihtiyacını biliyoruz ve bazı bölgelerde yol düzenlemelerini gerçekleştiriyoruz” ifadelerini kullandı.

 

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kocaeli Haberci Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
DepolamaTaşıma iletme sistemiMerdiven Tırmanma CihazıEngelli merdiven tırmanıcıUluslararası evden eve nakliyatAdaklıklazer epilasyonAnkara evden eve nakliyat