Özdilek

Siyaset

“Şener İnce özür dilemeli”

CHP İzmit İlçe Başkanı Çakar, meclis üyesi İnce’yi özür dilemeye davet etti

7 Aralık 2019 Saat: 19:24
“Şener İnce özür dilemeli”
“Şener İnce özür dilemeli”

Sosyal medya hesabı üzerinden tepkisini ortaya koyan Başkan Çakar, “Siyaset çok kaygan bir zemindir, söylenilen her söz, ortaya atılan her iddia büyük dikkat ve özen gerekmektedir. Nice insanlar bu hatalar yüzünden siyaset sahnesinden silinip gitmişlerdir. Hele ki toplumun büyük kısmını ilgilendiren ve manevi değeri ve etkisi yüksek olan konularda yapılan açıklamalar ile en ufak bir eksikliği kabul etmemektedir” dedi.

“Bunların aslı, astarı yok”

CHP İzmit İlçe Başkanı Hakan Çakar, “Değerli kamuoyu, ne yazık ki güne AKP meclis üyesi Şener İnce'nin, aslı astarı olmayan, siyasi hırs ve kin ile yazılmış olan çirkin iftirası ile başladık. Fethiye Köyü’nde hizmetleri yerinde değerlendiren, köy halkına yardımcı olmak için bölgeye giden sayın Başkanımız Fatma Kaplan Hürriyet'in, geçtiğimiz seçimlerde sandık kurulan, depo olarak kullanılan bir alandaki fotoğrafını alıp ‘Camiye ayakkabı ile girdi’ şeklinde bilgi sahibi olmadan fikir sahibi olan bir yaklaşım ile kent gündemi meşgul etme çabasına şahit olduk. Konu ile ilgili gerek köy muhtarı gerek köy halkı gerekli açıklamaları yaptığından üzerine çok fazla konuşacak bir şey olmadığı tüm kamuoyunun malumudur. Ayrıca köy camisinde yapılan incelemeler sırasındaki fotoğraflarda da camiye nasıl usulüne uygun olarak girildiği açıkça görülmektedir” ifadelerini kullandı.

“Bu zihniyetin çabalarına şaşırmıyoruz”

Çakar paylaşımının devamında tepkisini şöyle dile getirdi: “Yalan ve iftira iliklerine kadar işlemiş olan bu zihniyetin, toplumu ayrıştırma ve kutuplaştırma çabalarına şaşırmıyoruz. Geçtiğimiz yıllarda Beşiktaş'taki bir camide yaşananlar ile alakalı ellerinde görüntü olduğunu iddia eden AKP genel başkanının yüzlerce hafta geçmesine rağmen somut bir şey ortaya koymaması da bu iftira zihniyetinin net bir örneğidir.

“Allah yüzlerine tokat gibi çarpmıştır”

Geçtiğimiz Meclis toplantısında sayın Başkanımıza ithafen AKP Meclis grubunun kullandığı, ‘Kurnaz’ ifadesini, Allah bugün AKP grubunun yüzüne tokat gibi çarpmıştır. Yalan ve iftira üzerine toplumun dini değerleri üzerinden siyaset yapma, sözde küçük düşürme çabasına giren AKP Meclis üyesi Şener İnce'nin KURNAZLIK çabası eline yüzüne bulaşmıştır. Atalarımızın güzel bir sözü vardır, "yalancının mumu yatsıya kadar yanar" derler ancak Sayın Şener İncenin mumu öğleni bile görememiştir.

“Özür dilemek erdemliliktir”

İzmit halkının oyları ile göreve gelen Sayın Başkanımız Fatma Kaplan Hürriyet'e atılan bu çirkin iftira ile ilgili tüm İzmit halkı adına Şener İnce'den çıkıp özür dilemesini bekliyoruz. Buradan AKP İzmit İlçe Başkanı Ali Güneye de seslenmek istiyoruz. Grup başkanı olarak meclis üyeni gerekeni yapması konusunda yönlendirmek durumundasın. İşine gelen konularda çıkıp iftiradan, adaletten nasıl bahsediyorsan avukat kimliğinle aynı davranışı bugün De bekliyoruz. Özür dilemek erdemli bir davranıştır. İftira atmaktan çekinmeyenlerin özür dilemekten de çekinmeyeceklerini umut ediyoruz”

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kocaeli Haberci Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
DepolamaTaşıma iletme sistemiMerdiven Tırmanma CihazıEngelli merdiven tırmanıcıUluslararası evden eve nakliyatAdaklıklazer epilasyonAnkara evden eve nakliyat