Özdilek

Siyaset

Selahattin Kaya’ya Önemli Görev

CHP Çayırova İlçe Başkanı Selahattin Kaya’ya 3-4 Şubat tarihlerinde Ankara’da yapılacak olan olağan kurultayda, kurultay sonuç bildirgesini hazırlayacak komisyonda Kocaeli adına görev verildi.

29 Ocak 2018 Saat: 13:15
Selahattin Kaya’ya Önemli Görev
Selahattin Kaya’ya Önemli Görev

Konu ile ilgili açıklama yapan ilçe Başkanı Selahattin Kaya; 3-4 şubat tarihlerinde yapılacak olan kurultayımızda partimiz 2019 yapılacak olan yerel ve genel seçimlerine taşıyacak olan kadroları ve parti politikalarımızı şekillendireceğimiz bir kurultay olacaktır.Yapılacak olan bu kurultaydan partimiz daha güçlü ve daha kararlı çıkacak , partimizi 2019’ taşıyacak olan kadrolar belirlenecektir.

İki gün sürecek kurultay sonrasında,  çıkan sonuçlar kurultay sonuç bildirgesini benimde içinde yer aldığım komisyon tarafından sonuç bildirgesine dönüştürülecektir.  Bu komisyonda’ Kocaeli’ni Çayırova İlçe Başkanı ve Kurultay delegesi olarak  temsil edeceğim ve bu onurlu görevi en iyi şekilde yerine getireceğim  dedi.

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kocaeli Haberci Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
DepolamaTaşıma iletme sistemiMerdiven Tırmanma CihazıEngelli merdiven tırmanıcıUluslararası evden eve nakliyatAdaklıklazer epilasyonAnkara evden eve nakliyat