Özdilek

Kültür/Sanat

Şeker'e Malatya, Nevşehir ve Erzincan'da görev verildi

AK Parti Kocaeli Milletvekili, İlyas Şeker'everilen yeni görev nedeni ile Malatya, Nevşehir ve Erzincan illerine gitmek üzere kentimizden ayrıldı.

29 Nisan 2018 Saat: 21:47
Şekere Malatya, Nevşehir ve Erzincanda görev verildi
Şeker'e Malatya, Nevşehir ve Erzincan'da görev verildi

İlk ziyaret Malatya’ya

  Genel Merkez Yerel Yönetimler Başkan Yardımcısı İlyas Şeker, cumartesi günü AK Parti Kocaeli İl Teşkilatı’nda milletvekilliği için aday adaylığı başvurusunda bulunduktan sonra Malatya iline gitmek üzere ilimizden ayrıldı.

İkinci durak: Nevşehir   

  AK Parti Kocaeli Milletvekili İlyas Şeker, bugün Malatya ilinde yapmış olduğu istişare ve değerlendirmelerden sonra soluğu yarın Nevşehir ilinde alacak.

   24 Haziran’da yapılacak olan 27.Dönem Milletvekilliği seçimlerinde aday adayı olabilmek için Nevşehir Belediye Başkanlığı görevinden istifa eden Hasan Ünver’den boşalan koltuk için belediye meclis üyeleri arasında seçim gerçekleştirilecek. Yapılacak olan seçim öncesi, oy kullanma hakkına sahip olan AK Partili belediye meclis üyeleri ile burada bir araya gelecek olan Şeker, teşkilatların da görüşlerini aldıktan sonra tutacağı raporu genel merkeze sunacak.

Şeker, Erzincan’da komisyon başkanı

  AK Parti Kocaeli Milletvekili İlyas Şeker, Malatya ve Nevşehir illerinde Genel Merkez Yerel Yönetimler Başkanlığı’nın vermiş olduğu görevleri tamamladıktan sonra soluğu Çarşamba günü Erzincan’da alacak.

  AK Parti teşkilatlarında 24 Haziran seçimlerinde milletvekilliği için aday adaylığı başvuruları 29 Nisan’da (bugün) sona eriyor. Bu noktada illerde müracaat eden Milletvekili aday adaylarının temayül yoklamalarını yapmak üzere Ak Parti Genel Merkezi tarafından komisyonlar kuruluyor. Çarşamba günü tüm Türkiye’de il merkezlerinde temayüller yapılacak.  Genel Merkez Yerel Yönetimler Başkan Yardımcısı Şeker: “Ak Parti Genel Merkezimiz, Erzincan ilinde yapılacak olan milletvekili temayül yoklaması için kurduğu komisyonun başkanlığına bizi uygun görmüşler. İnşallah komisyon üyesi arkadaşlarla birlikte Çarşamba günü Erzincan’da temayül yoklaması yapıp geleceğiz.  24 Haziran Cumhurbaşkanlığı ve milletvekili seçimleri, ülkemiz için bir dönüm noktası olacak. Cumhurbaşkanlığı hükümet sistemiyle yönetimde istikrar olacak ve parlamento asli görevi olan yasama faaliyetlerini hükümete bağlı olmaksızın bağımsız olarak yapacak. 24 Haziran seçimleri şimdiden ülkemize hayırlı olsun.” dedi.

Etiketler: İlyas Şeker,

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kocaeli Haberci Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
DepolamaTaşıma iletme sistemiMerdiven Tırmanma CihazıEngelli merdiven tırmanıcıUluslararası evden eve nakliyatAdaklıklazer epilasyonAnkara evden eve nakliyat