Özdilek

Siyaset

Şeker, metro şantiyesini inceledi

Kocaeli Milletvekili İlyas Şeker, Gebze-Darıca Metrosu’nun yapımı devam eden istasyon şantiyelerinde incelemelerde bulundu.

5 Ocak 2019 Saat: 16:31
Şeker, metro şantiyesini inceledi
Şeker, metro şantiyesini inceledi

İlyas Şeker, metro şantiyesini inceledi

Metro hattı çalışmalarının yapıldığı alanı ziyaret eden milletvekili İlyas Şeker, alanda incelemelerde bulundu. Büyükşehir Belediyesi Başkan Vekili Zekeriya Özak ve Gebze Belediye Başkanı Adnan Köşker ile birlikte Gebze Kent Meydanı İstasyonu, Adliye İstasyonu ve Mutlukent İstasyonu’nda şantiye alanlarını gezen Şeker, çalışmalar hakkında şantiye yetkililerinden bilgi aldı.

15,6 kilometre uzunluğunda olan ve İstanbul metrosuyla entegre olacak Gebze-Darıca metro hattı ile ilgili çalışmalar hakkında bilgi alan Şeker, “Metro şantiyelerimiz son derece hızlı ve titiz çalışmalar ile devam ediyor. 12 istasyondan oluşan metro hattının üç istasyonunda altyapı deplaseleri tamamlanmış durumda. Fore kazık imalatları ve ankraj çalışmaları sürüyor. Ekipler kazıların 3 te birini tamamlayarak, yaklaşık 8 metre derinliğe indi” dedi.

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kocaeli Haberci Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
DepolamaTaşıma iletme sistemiMerdiven Tırmanma CihazıEngelli merdiven tırmanıcıUluslararası evden eve nakliyatAdaklıklazer epilasyonAnkara evden eve nakliyat