Özdilek

Sağlık

SekaDH'da Yeni Hekimler

Seka Devlet'te Yeni Hekimler Poliklinik Hizmeti Vermeye Başladı

21 Şubat 2018 Saat: 10:08
SekaDHda Yeni Hekimler
SekaDH'da Yeni Hekimler

İzmit Seka Devlet Hastanesi gücüne güç katmaya devam ediyor. Hastane Göğüs Hastalıkları ile Kardiyoloji branşlarını iki yeni hekim ile güçlendirdi. Bülent Çelik ve Hasan Çağlayan Kandemir poliklinik hizmeti vermeye başladı..

Göğüs Hastalıkları ve Tüberküloz Hekimi Uz.Dr.Bülent Çelik Kimdir?

01.01.1975 yılında hayata gözlerini açan Dr.Çelik Üniversite eğitimini Karadeniz Teknik Üniversitesi Tıp Fakültesi'nde tamamladıktan sonra ihtisasını Süreyyapaşa Göğüs Hastalıkları Ve Göğüs Cerrahisi Eğitim Ve Araştırma Hastanesi’nde tamamlamıştır. Son olarak İstanbul Esenyurt Devlet Hastanesi'nde görev yapan hekimimize hoşgeldin der, iyi çalışmalar dileriz.

Kardiyoloji Hekimi Hasan Çağlayan Kandemir Kimdir?

24.07.1980 yılında hayata gözlerini açan Dr.Kandemir Üniversite eğitimini Ankara Üniversitesi Tıp Fakültesi'nde tamamladıktan sonra ihtisasını Kocaeli Üniversitesi Tıp Fakültesi’nde tamamlamıştır. Son olarak İstanbul Denizli Devlet Hastanesi'nde görev yapan hekimimize hoşgeldin der, iyi çalışmalar dileriz.

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kocaeli Haberci Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
DepolamaTaşıma iletme sistemiMerdiven Tırmanma CihazıEngelli merdiven tırmanıcıUluslararası evden eve nakliyatAdaklıklazer epilasyonAnkara evden eve nakliyat