Özdilek

Sağlık

SekaDH Sağlıklı Beslenme ve Hareketli Yaşam

İzmit Seka Devlet Hastanesi Sosyal Sorumluluk Projelerine bir yenisini daha ekledi. Hastane ile Türkan Dereli İ.Ö.O tarafından başlatılan projeye ortak olarak önemli bir olaya imza attı.

20 Şubat 2018 Saat: 17:51
SekaDH Sağlıklı Beslenme ve Hareketli Yaşam
SekaDH Sağlıklı Beslenme ve Hareketli Yaşam

ürkan Dereli İ.Ö.O tarafından başlatılan Türkiye-Romanya-Polonya-İtalya-Yunanistan-İspanya ortaklı ‘Sağlıklı Beslenme ve Hareketli Yaşam’ projesine kurumumuz tarafından gerekli destek Diyetisyenler  Sevil Kardeş ile Merve Başer tarafından verilmiştir.

                İzmit Seka Devlet Hastanesi Diyetisyenleri, toplumda yeterli dengeli beslenme ve fiziksel aktivite alışkanlığı kazandırarak obezite riskini azaltmayı amaçlayan proje kapsamında 8 gün boyunca hazırlamış oldukları sunum ve el broşürleriyle Türkan Dereli İ.Ö.O öğrenci velilerine yeterli ve dengeli beslenmeyi anlattı.

                İzmit Seka Devlet Hastanesi,  kronik hastalıkların en büyük sebebi olan obeziteyi önlemeye yönelik çalışmaların içerisinde olmayı önemsemeye devam ediyor. Diyetisyenler Sevil Kardeş ve Merve Başer’i desteklerinden dolayı tebrik eder başarılarının devamını dileriz

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kocaeli Haberci Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
DepolamaTaşıma iletme sistemiMerdiven Tırmanma CihazıEngelli merdiven tırmanıcıUluslararası evden eve nakliyatAdaklıklazer epilasyonAnkara evden eve nakliyat