Özdilek

Güncel

SEDAŞLI çocuklar, İş güvenliği temalı kısa filim yapacak

SEDAŞLI çocuklar anne ve babalarının desteği ile iş güvenliği temalı çektikleri görüntüleri küçük videolar olarak bir araya getirecek ve kısa bir filme dönüştürecekler.

24 Aralık 2017 Saat: 17:51
SEDAŞLI çocuklar, İş güvenliği temalı kısa filim yapacak
SEDAŞLI çocuklar, İş güvenliği temalı kısa filim yapacak

SEDAŞ çalışanları iş güvenliği kültürünü toplumda daha da çok artırmak amacıyla, SEDAŞLI çocukların  “çalışan anne ve babalarına” seslendiği ve iş güvenliğiyle ilgili mesaj verdikleri, bu konuda hassasiyet gösterilmesini istedikleri kısa mesajlarını küçük videolar olarak bir araya getirecek ve kısa bir filme dönüştürecekler.

 İş güvenliği mesajı içeren video yarışmasına katılan ve değerli destekleri ile elektrik dağıtım sektöründe bir ilke imza atacak olan “SEDAŞLI Çocuklara” SEDAŞ tarafından sürpriz hediyeler verilecek.

 SEDAŞ Ailelerinin desteği ile yarışmada yer alacak çocuklar, verecekleri iş güvenliği mesajları ile elektrik dağıtım sektöründe bir ilk uygulamayı gerçekleştiren “örnek çocuklar” olacaklar. Çocukların vereceği iş güvenliği mesajlarının tüm toplumda etki yaratması ve toplumumuzda iş güvenliği konusuna karşı giderek artan duyarlılığın daha da çok artırılmasına katkı sağlaması hedefleniyor.  

 SEDAŞ tarafından kısa videolardan oluşturulacak iş güvenliği video filmi için yarışmaya gönderilen ilk 10 video çekimindeki çocuklara, ayrıca  tüm mesajlardan  seçilen ve kısa filmde yer alacak tüm çocuklara sürpriz hediyeler,  yarışmaya katılan tüm çocuklara kısa filmde yer almasalar da teşekkür belgesi verilecek.

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kocaeli Haberci Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
DepolamaTaşıma iletme sistemiMerdiven Tırmanma CihazıEngelli merdiven tırmanıcıUluslararası evden eve nakliyatAdaklıklazer epilasyonAnkara evden eve nakliyat