Özdilek

Aşayiş

SEDAŞ ekipleri doğalgaz borusunu deldi

zmit Yahya Kaptan Mahallesi Sarı Mimoza Sokak üzerinde sokak aydınlatma direği için çalışmada bulunan SEDAŞ ekipleri, taş motoru ile çalıştıkları esnada, bölgeden geçen doğalgaz ana boru hattını deldi.

26 Mart 2018 Saat: 20:05
SEDAŞ ekipleri doğalgaz borusunu deldi
SEDAŞ ekipleri doğalgaz borusunu deldi

Ekiplerin haber vermesi üzerine bölgeye kısa sürede polis, itfaiye, İZGAZ ve 112 ekipleri sevk edildi.delinen borunun ana hat borusu  ve çelik olması nedeniyle, büzme işlemi yapamayan ekiplerin talebi üzerine ,  cadde araç ve yaya trafiğine kapatıldı. Ayrıca Sokak üzerinden geçmekte olan tramvay   hattıda, ulaşıma kapatıldı.Bölgeye gelen ekipler, onarım çalışmalarına başlarken,  tramvay kullanan yolcuların  mağdur olmaması için, tramvaylar olayın olduğu bölgeye kadar çalışmaya devam etti.   Tramvayın çalışmadığı bölgede ise ulaşım belediyenin tahsis ettiği otobüsler ile sağlandı.  Bölgede  gaz akışı kesilerek onarım çalışmalarına başlandı.

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kocaeli Haberci Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
DepolamaTaşıma iletme sistemiMerdiven Tırmanma CihazıEngelli merdiven tırmanıcıUluslararası evden eve nakliyatAdaklıklazer epilasyonAnkara evden eve nakliyat