Özdilek

Siyaset

Sarıbay, “Kurtuluşu sadece CHP’ye yüklemek doğru değil

Eğitim İş Sendikası Kocaeli Şubesi, CHP İl Örgütünü ziyaret ederek Ocak ayında gerçekleşen kongrede yeniden İl Başkanı seçilen Av. Cengiz Sarıbay ve yönetimini tebrik etti.

2 Mart 2018 Saat: 16:22
Sarıbay, “Kurtuluşu sadece CHP’ye yüklemek doğru değil
Sarıbay, “Kurtuluşu sadece CHP’ye yüklemek doğru değil

Hayırlı olsun ziyareti

CHP İl Örgütü, Eğitim İş Sendikası Kocaeli Şube Başkanı Emine Çalık ve yönetimini ağırladı. Samimi ortamda gerçekleşen ziyarette Çalık, “Eğitimle ilgili her konuda ve her süreçte yanımızda olan CHP İl Başkanı Av. Cengiz Sarıbay ve yönetimine hem teşekkür ediyoruz hem de yeni dönemin hayırlı olmasını diliyoruz” dedi. CHP İl Başkanı Av. Cengiz Sarıbay ise Eğitim İş Sendikasını ağırlamaktan mutluluk duyduklarını belirtti. Ziyarette İl Yöneticileri Naim Keskin, Bilgi Dehmen, Demet Karaman, Kadın Kolları İl Başkanı Songül Kaya ve Kadın Kolları İl Yöneticisi Suna İçaçan da yer aldı.

Memurlara siyaset yolu açılmalı

Yeni dönemin hayırlı olmasını dileyen Eğitim İş Sendikası Kocaeli Şube Başkanı Emine Çalık, “Çalışmalarınızın yoğun olduğunu biliyoruz. Eğitimde uygulanan politikalarla yer yerinden oynuyor. Bizlerde bunlarla mücadele ediyoruz. Ülkemizin durumu ortada. Zorlu bir süreçteyiz. Bu zorlu süreçte iç çekişmelerden uzaklaşıp, önümüze bakıp tüm enerjimizi mücadelemize vermeliyiz. Çok çalışmamız gerekiyor “ dedi. Bu süreçte CHP’nin öncü olmasını önderlik yapması gerektiğini dile getiren Çalık, memurlara da siyaset yolunun açılması gerektiğini ifade etti.

Böyle zulüm 12 eylül’de bile olmadı

Ziyaretten dolayı memnuniyetini dile getiren CHP İl Başkanı Av. Cengiz Sarıbay, “Sizleri burada ağırlamak bizleri de mutlu etti” dedi. Türkiye’nin geldiği durumun ortada olduğunu belirten Sarıbay, “Kurtuluşu sadece CHP’ye yüklemek doğru değil. Bunun içinde herkesi, STK’ları, halkı sokmalıyız. Bu bir memleket meselesi. Herkes kendini görevli adletmeli. Bu sorumluluğu herkese verebilmemiz lazım” diye konuştu. Sokağa çıkmamız gerekiyor diyen Sarıbay, “Vurup kırmadan sokaklarda propagandamızı yapmamız gerekiyor. Ancak bize her şey yasak. STK’lar pankart açamıyor, kapalı alanda basın açıklaması yapmasına izin verilmiyor. Böyle bir zulüm 12 Eylül’de, 12 Mart’ta bile olmadı” dedi.

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kocaeli Haberci Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
DepolamaTaşıma iletme sistemiMerdiven Tırmanma CihazıEngelli merdiven tırmanıcıUluslararası evden eve nakliyatAdaklıklazer epilasyonAnkara evden eve nakliyat