Özdilek

Siyaset

Sarıbay, CHP Gebze’deki partililer ile buluştu

CHP İl Başkanı Cengiz Sarıbay, Gebze’deki seçim çalışmalarındaki verimliliği daha da arttırmak adına Gebze İlçe Örgütü ile bir araya geldi, partililerin görüşlerini değerlendirdi

1 Haziran 2018 Saat: 18:36
Sarıbay, CHP Gebze’deki partililer ile buluştu
Sarıbay, CHP Gebze’deki partililer ile buluştu

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) İl Başkanı Cengiz Sarıbay, İl Saymanı Naim Keskin ve İl Başkan Yardımcısı Özgür Harun Yıldızlı Gebze’deki seçim çalışmalarını değerlendirmek ve saha çalışmalarındaki verimliliği daha da arttırmak adına partililer ile görüşmek üzere CHP Gebze İlçe Örgütü’nü ziyaret etti. CHP Gebze İlçe Başkanı Musa Yılmaz ve yönetimi ile toplantı yapan İl Örgütü yöneticileri, 6 Haziran tarihinde Gebze’ye gelecek olan CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun programıyla ilgili son düzenlemeleri de gerçekleştirdi.

 

Yoğun ilgi

CHP İl Başkanı Cengiz Sarıbay ve İl Yönetim Kurulu üyeleri toplantının ardından Gebze’deki partililer ile ilçe binasında bir araya geldi. 24 Haziran seçimlerinin saha çalışmaları kapsamında Gebze’de bulunan partinin 27. Dönem milletvekili adaylarından Yeşim Akpınar, Dr. İsmail Demir, Nilgün Sezer Aydın, Av. Zeynep Çiğdem Cambaz ve partinin milletvekili aday adaylarından Tamer Aktaş, Kemal Nişancı, İsmail Sancak, Kenan Üner, Dursun Yaman ve Nilgün Korkmaz da ilçe ziyaretine katılan isimler arasındaydı.

 

Demokrasiyi tekrardan inşa edeceğiz

Sarıbay, yaptığı ziyarette 24 Haziran seçimleri için Gebze’de yapılan çalışmalar hakkında partililerin görüşlerini aldı. Saha çalışmalarındaki verimliliği daha da arttırmak adına yapılan fikir alışverişlerinin ardından Sarıbay, “Ülkemizde demokrasiyi tekrardan inşa etmek için hep birlikte sürdürdüğümüz çalışmalara devam etmeliyiz. Sahadaki verimliliği daha da arttırmak adına bir araya geldiğimiz, CHP’yi iktidara taşımak için çalıştığımız seçimlerin öncesinde yaşanan yoğun programlara rağmen bu buluşmaya vakit ayıran tüm partililerimize teşekkür ediyorum. Sizlerin geri dönümleri ile saha çalışmalarımızdaki verimliliği daha da arttırarak en az 6 vekilimizi meclise, sayın Muharrem İnce’yi ise Cumhurbaşkanlığı’na taşıyacağız” diye konuştu.

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kocaeli Haberci Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
DepolamaTaşıma iletme sistemiMerdiven Tırmanma CihazıEngelli merdiven tırmanıcıUluslararası evden eve nakliyatAdaklıklazer epilasyonAnkara evden eve nakliyat