Özdilek

Siyaset

Sarıbay; “44 arkadaşımıza da çok güveniyorum”

Çenedağ Mahalle temsilciliği açılışında konuşan CHP İl Başkanı Cengiz Sarıbay, “44 aday adayımızdan 13 tanesinin yarın adaylığı açıklanacak.

20 Mayıs 2018 Saat: 17:03
Sarıbay; “44 arkadaşımıza da çok güveniyorum”
Sarıbay; “44 arkadaşımıza da çok güveniyorum”

CHP’nin Derince İlçesi’ndeki 3. Mahalle Temsilciliği Bürosu Çenedağ Mahallesi Esentepe Caddesi No:80 adresinde yapılan açılış töreni ile hizmete girdi. CHP İl Başkanı Cengiz Sarıbay, İl Sekreteri Hüseyin Acurman, İl Başkan Yardımcıları Harun Özgür Yıldızlı, Suca Omurca ve Sabriye Şahin, İl Kadın Kolları Başkanı Songül Kaya, İl Gençlik Kolları Başkanı Emre Andız, Derince İlçe Başkanı Nihat Değer, CHP eski İl Başkanı Cihat Altunyuva, milletvekili aday adaylarından Hülya Güreli Yolcubal, İmam Çetinkaya, Necat Çakır, Orkun Utkubaş, Yaprak Fidancı ve Yeşim Akpınar da açılışa katılan isimler arasındaydı.

 

Zafer inancı ile

Töreninin açılış konuşmasını yapan CHP Çenedağ Mahalle Temsilcisi Kenan Armutçu, 24 Haziran akşamı tüm partililerin emeklerinin karşılığını alacağını söyleyerek, “Mahalle birimleri olarak zafer inancı ile çalışıyoruz” dedi. Armutçu’nun ardından davetlilere hitap eden Derince İlçe Başkanı Nihat Değer ise, “AKP iktidarı bugüne kadar herkesi ayrıştırarak, fişleyerek toplumu paramparça etti. Biz artık buna ‘Tamam’ diyoruz” diye konuştu. Programın son konuşmasını yapan CHP İl Başkanı Cengiz Sarıbay ise temsilciliğin hayırlı olmasını diledi.

 

Düzelttikleri hiç bir şey yok

Milletvekili adaylarının belirlenmesinin ardından mahalle temsilciliği ve seçim irtibat bürolarının açılışlarının hızlanacağını kaydeden Sarıbay, “Kimse en ufak şüpheye düşmesin. Cumhuriyet Halk Partisi hazırlıksız yakalandı gibi söylemler duyuyorum. Biz hazırlıydık. Ve şu anda da bütün hazırlıklarımız tamam. Siz bize güvenin. Bunların çıktıkları mahallelerde, gidecekleri evlerde söyleyecek hiç bir sözü yok. 16 senedir düzelttikleri hiç bir şey yok. Kendi yandaşlarını tenzih etmekten başka bir şey yapmadılar. Bıçak kemikte, acıtıyor artık” dedi.

 

Herkes çalışmaya devam etmeli

Yüksek Seçim Kurulu’na yarın aday listelerinin teslim edileceğini de hatırlatan Sarıbay, “O varsa ben yokum demeye kimsenin hakkı yok. Bakın bende örgütümün başında kaldım, istifa etmedim, aday adayı olmadım. Bize verilen görev ne ise onu yapacağız. Kızmak, küsmek olmaz. Yarın 44 aday adayımızdan 13 tanesinin adaylığı yarın açıklanacak. Bakın bende çok seçim kaybettim. Çok fazla listeye giremedim. Başkanlığı kaybettim. Listede ben yokum o niye var demeden, küsmeden herkes bu parti için çalışmaya devam etmeli. Ben 44 aday adayımıza da çok güveniyorum” ifadelerini kullandı.

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kocaeli Haberci Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
DepolamaTaşıma iletme sistemiMerdiven Tırmanma CihazıEngelli merdiven tırmanıcıUluslararası evden eve nakliyatAdaklıklazer epilasyonAnkara evden eve nakliyat