Özdilek

Spor

Saran'dan 22. salon Muğla Fethiye'ye

Topluma faydalı bireyler yetiştirmek ve gençlere spor sevgisini aşılamak amacıyla sosyal sorumluluk çalışmalarına devam eden Saran Group; Türkiye’nin çeşitli illerinde kullanıma sunduğu spor salonlarına bir yenisini ekledi.MUĞLA (İGFA)

16 Ocak 2022 Saat: 20:05
Saran'dan 22. salon Muğla Fethiye'ye
Saran'dan 22. salon Muğla Fethiye'ye

Topluma faydalı bireyler yetiştirmek ve gençlere spor sevgisini aşılamak amacıyla sosyal sorumluluk çalışmalarına devam eden Saran Group; Türkiye’nin çeşitli illerinde kullanıma sunduğu spor salonlarına bir yenisini ekledi.

MUĞLA (İGFA) - İlk spor salonunu 2000 yılında Hakkâri Çukurca’da açan Saran Group, 22 yıldır Anadolu’nun her bölgesinde spor salonları açarak Milli Eğitim Bakanlığı’na devrediyor.

Bugüne kadar Türkiye’nin dört bir yanında toplam 21 spor salonu açarak gençlerin hizmetine sunan Saran Group; 22. spor salonunu Muğla’ya bağlı Fethiye ilçesinde açtı.

Her zaman olduğu gibi yine sarı - lacivert renklerle inşa edilen spor salonun ismi de yine “Atatürk Spor Salonu” oldu.

Açılışta Sadettin Saran, Beşiktaş Hentbol A Takım Kalecisi Mirhan Kasırcı’ya 7 Metre penaltı atışları yaptı. Muğla İl Milli Eğitim Müdür Vekili Hasan Arslan, Fethiye Belediye Başkanı Alim Karaca, Türkiye Tenis Federasyon Başkanı Cengiz Durmuş ve Türkiye Hentbol Federasyon Başkanı Uğur Kılıç’ın da katıldığı törenin ardından spor salonu Muğla İl Eğitim Müdürlüğü’ne devredildi.

Saran Group Yönetim Kurulu Başkanı Sadettin Saran, spordan kazanılanı yine spora yatırarak gençlere ve Türkiye'ye katkı sağlamanın en büyük amaçları olduğunu belirterek, "Bu ülkenin gençlerine umut olabiliyorsak, güzel şeyler yaşatabiliyorsak bizden mutlusu yok. Gençlere verebileceğim en iyi tavsiye çok okuyun, çok çalışın, kendinizi sürekli geliştirin, mutlaka spor yapın ve her zaman güçlünün yanında değil haklının yanında yer alın" çağrısında bulundu.

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kocaeli Haberci Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
DepolamaTaşıma iletme sistemiMerdiven Tırmanma CihazıEngelli merdiven tırmanıcıUluslararası evden eve nakliyatAdaklıklazer epilasyonAnkara evden eve nakliyat