Özdilek

Spor

Şantiyeden dünya şampiyonasına

Workindo’nun sponsor olduğu milli sporcu Ahmet Ertekin, Muaythai Dünya ve Avrupa Şampiyonasına gitme hakkı elde etti. İSTANBUL (İGFA) - İnşaatlarda çalışıp hem spor yapan hem de para kazanıp ailesinin geçimine katkı sağlayan muaythai ş

15 Temmuz 2021 Saat: 19:05
Şantiyeden dünya şampiyonasına
Şantiyeden dünya şampiyonasına

Workindo’nun sponsor olduğu milli sporcu Ahmet Ertekin, Muaythai Dünya ve Avrupa Şampiyonasına gitme hakkı elde etti.

İSTANBUL (İGFA) - İnşaatlarda çalışıp hem spor yapan hem de para kazanıp ailesinin geçimine katkı sağlayan muaythai şampiyonu milli sporcu Ahmet Ertekin, Türkiye Milli Takım seçmelerinde elde ettiği başarı ile Muaythai Dünya ve Avrupa Şampiyonası’nda, Türkiye’yi temsil etme hakkı kazandı.

Genç sporcu Ahmet Ertekin’e, geçtiğimiz Ocak ayında inşaat sektörünün online kariyer platformu ve pazaryeri Workindo sponsor olarak çalışmalarını en iyi şartlarda sürdürmesi için destek vermişti. Hazırlık sürecini oldukça verimli geçiren Ertekin, seçmelerde gösterdiği üstün performans ile ay-yıldızlı formayı 67 kiloda dünya ringlerinde temsil edecek.

Muaythai şampiyonalarında ülkemizi temsil etme hakkı kazanmanın sevincini ve gururunu yaşadığını belirten Ahmet Ertekin, Profesyonel muaythai kariyerimde çalışmalarıma devam ederek birçok başarıya imza atmayı hedeflediğini söyledi. Ahmet Ertekin ile gurur duyduklarını belirten Workindo CEO’su Erhan Kocabaş ise, “Daha gidecek çok yolumuz alacak çok madalyamız var.” dedi.

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kocaeli Haberci Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
DepolamaTaşıma iletme sistemiMerdiven Tırmanma CihazıEngelli merdiven tırmanıcıUluslararası evden eve nakliyatAdaklıklazer epilasyonAnkara evden eve nakliyat