Özdilek

Siyaset

Şanbaz Yıldız’dan 15 Temmuz mesajı

İYİ Parti İl Başkanı Şanbaz Yıldız, 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü dolayıslyıa bir mesaj yayınladı.

14 Temmuz 2022 Saat: 13:34
Şanbaz Yıldız’dan 15 Temmuz mesajı
Şanbaz Yıldız’dan 15 Temmuz mesajı

Şanbaz Yıldız’dan 15 Temmuz mesajı

İYİ Parti İl Başkanı Şanbaz Yıldız, 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü dolayıslyıa bir  mesaj yayınladı. Yıldız, "Altı yıl önce 15 Temmuz gecesi yaşananlar Çanakkale’den kalan büyük bir mirasa sahip çıkma başarısıdır" dedi.

 

İYİ Parti Kocaeli İl Başkanı Şanbaz Yıldız, 15 Temmuz darbe girişiminin altıncı yıl dönümü dolayısıyla bir mesaj yayınladı. Hain darbe girişimini lanetleyen Şanbaz Yıldız’ın mesajında şu ifadeler yer aldı: “Aziz Türk milleti; bin yıllık, Türk tarihi mazisinde sayısız kahramanlıklar ve bağımsızlığına kasteden şer odaklarına karşı her dönem kadın, erkek ve yaşlarına bakılmaksızın her bir ferdi ile tek vücut olabildiği görülmüştür. Bizler, en son dedelerini, Çanakkale’de bu uğurda feda etmiş torunlar olarak. İleride de geçmişte olduğu gibi hiçbir tereddüt göstermeden, bağımsızlığımıza kastedecek şer odaklarına bu toprakları dar etmeye ant içtik.

Çanakkale'den kalan mirasa sahip çıktık

Altı yıl önce 15 Temmuz gecesi yaşananlar Çanakkale’den kalan büyük bir mirasa sahip çıkma başarısıdır. Bu, tüm dünyaya verilmiş çok büyük bir mesajdır. Yüzyıllar geçse de TÜRK yenilmeyecek... Bağımsızlığını kaybetmeyecek... Boyun eğmeyecek... Ezanını ve Bayrağını diğer tüm mukaddes emanetleri ile ebediyete kadar muhafaza edecektir... Ebedi ve Ezeli Başkomutanımız Ulu Önder Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün dile getirdiği gibi ‘Muhtaç olduğumuz kudret, damarlarımızdaki asil kanda mevcuttur.’ 15 Temmuz gecesi, hainlerin tanklarını, mermilerini bu asil kanla boğan kahramanlarımızı, gazilerimizi Şükran ve minnet duyguları ile anıyorum.”

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kocaeli Haberci Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
DepolamaTaşıma iletme sistemiMerdiven Tırmanma CihazıEngelli merdiven tırmanıcıUluslararası evden eve nakliyatAdaklıklazer epilasyonAnkara evden eve nakliyat