Özdilek

Siyaset

Şanbaz, Sağlık Bakanını göreve davet etti!

Ak parti Kongresindeki olağan üstü kalabalığa tepki göstererek İyi parti Kocaeli İl başkanı Şanbaz Yıldız, Sağlık bakanını göreve davet etti.

25 Mart 2021 Saat: 21:16
Şanbaz, Sağlık Bakanını göreve davet etti!
Şanbaz, Sağlık Bakanını göreve davet etti!

Şanbaz, Sağlık Bakanını göreve davet etti!

Şanbaz'ın açıklaması şöyle:

Korona virüsü salgınına rağmen 'lebalep' ve 'tıklım tıklım' diye övünülen AKP il kongrelerinden sonra bugün AKP’nin 7. Olağan Kongresi maalesef pandemide yeni bir pik dönemine davetiye çıkartılarak gerçekleştirilmiştir.

Üzülerek ifade ediyorum ki yurdun dört bir yanından gelerek Ankara Spor Salonu'nu #lebalep dolduran binlerce vatandaşımız memleketlerine döndükten sonra sosyal mesafe, maske kurallarına dikkat edilmeden iktidar uğruna insan hayatını hiçe sayan zihniyetin acı faturasını tüm ülke olarak önümüzdeki 2 hafta içerisinde yaşayacak ve göreceğiz. Kongre salonunu dolduran vatandaşlarımız, duyarlı Türkiye Cumhuriyet vatandaşı olmanın gereği olarak bir an önce kendilerini evde 2 haftalık karantinaya almaları gerekmektedir. Sağlık Bakanı Sayın Fahrettin Koca beyfendiyi göreve davet ediyorum.

Şanbaz YILDIZ
İYİ Parti Kocaeli İl Başkanı

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kocaeli Haberci Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
DepolamaTaşıma iletme sistemiMerdiven Tırmanma CihazıEngelli merdiven tırmanıcıUluslararası evden eve nakliyatAdaklıklazer epilasyonAnkara evden eve nakliyat