Özdilek

Kültür/Sanat

Salı etkinliğinde "Kuşku" vardı

Kocaeli Bağımsız Fotoğrafçılar Topluluğu tarafından düzenlenen, “ Salı Etkinlikleri” tüm hızıyla devam ediyor.

22 Kasım 2018 Saat: 13:18
Salı etkinliğinde Kuşku vardı
Salı etkinliğinde "Kuşku" vardı

Salı etkinliğinde "kuşku" vardı

 Bu hafta da Altı Nokta Körler Derneği’nin katılımıyla yapılan programda muhteşem deneyimler sergilendi.  İlimizde ilk kez bir fotoğraf topluluğunun kendileri için yaptıkları kısa film ‘Kuşku” etkinlikte seyredildi. Katılımcıların empati yaparak izledikleri kısa film de duyusal anlar yaşandı.

Farkına vardık

Altı Nokta Körler Derneği Başkanı Engin Aysu yaptığı konuşmasında; Bu gün görme engelli insanlar için daha çok şeyler yapabileceğimizin farkına vardık” diyerek eğitim sisteminden ve yaşamlarını kolaylaştıracak hizmetlerden yeteri kadar faydalanamadıklarını aktardı.  Herkesi İstanbul Gayrettepe Metrosundaki Mağaraya davet eden Engin Aysu, Kendilerini daha iyi anlamamız için bu deneyimi mutlaka yaşamamız gerektiğini belirtti.

Sanat ve kültür çıtası

Özellikle Kocaeli Bağımsız Fotoğrafçılar Topluluğuna teşekkür eden Engin Aysu, Betimlemeli filmlerin daha çok yapılması ve televizyonlarda gösterilmesi gerektiğinin de altını çizdi. Kocaeli Bağımsız Fotoğrafçılar Topluluğu adına Kemal Kaya yaptığı konuşmasında, “Bu şehrin sanat ve kültür çıtasını en üst seviyelere çıkarmak için her hafta değişik çalışmalarla izleyicilerin ve takipçilerin karşına çıkıyor” diyerek her hafta düzenlenen salı etkinliklerine herkesi davet etti.

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kocaeli Haberci Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
DepolamaTaşıma iletme sistemiMerdiven Tırmanma CihazıEngelli merdiven tırmanıcıUluslararası evden eve nakliyatAdaklıklazer epilasyonAnkara evden eve nakliyat