Özdilek

Güncel

Sakarya'da yetimler iftar sofrasında buluştu

120 yetim ve ailesi, Sakarya İnsan Hak ve Hürriyetleri (İHH) İnsani Yardım Derneğince düzenlenen iftarda bir araya geldi.

21 Mayıs 2019 Saat: 01:25
Sakaryada yetimler iftar sofrasında buluştu
Sakarya'da yetimler iftar sofrasında buluştu

Sakarya'da yetimler iftar sofrasında buluştu

Dünya Yetimler Günü dolayısıyla 120 yetim ve ailesi, Sakarya İnsan Hak ve Hürriyetleri (İHH) İnsani Yardım Derneğince düzenlenen iftarda bir araya geldi.

Orhan Camisi avlusunda düzenlenen iftarda konuşan İHH Sakarya Şubesi Başkanı Engin Sezer, her yıl ramazan ayının 15'inci gününün, "Dünya Yetimler Günü" olarak kutlandığını ve dünyaya mesaj verildiğini anlattı.

Adapazarı'nda bulunan 120 yetimle vakit geçirdiklerini aktaran Sezer, "Burada mülteci yetim aileleri ve yerli yetim aileleri de var. Suriye’den gelenlerin yüzde 80'i yetimlerdir. Babaları yok, savaşta vefat etmiş ve biz tabii ki bunlara da destek oluyoruz. Bu akşam bin yetime yemek veriyoruz. Umuyoruz ki ramazan ayının bereketiyle bu yetimlerimizin yüzü güler." ifadelerini kullandı.

İftar programına Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem Yüce ve Sakaryaspor Kulübü Başkanı Cevat Ekşi de katıldı.

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kocaeli Haberci Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
DepolamaTaşıma iletme sistemiMerdiven Tırmanma CihazıEngelli merdiven tırmanıcıUluslararası evden eve nakliyatAdaklıklazer epilasyonAnkara evden eve nakliyat