Özdilek

Güncel

Sakarya’da İl Ormanı yeni kimliğe büründü

Sakarya'da İl Ormanı Tabiat Parkı’nda asfalt ve sosyal alanların yenileme çalışmasında sona geldi. Bölgede inceleme yapan Başkan Ekrem Yüce, “Doğal cenneti vatandaşlarımıza en güzel şekilde sunmak için yol genişletme, asfalt ve sosy

28 Temmuz 2021 Saat: 17:05
Sakarya’da İl Ormanı yeni kimliğe büründü
Sakarya’da İl Ormanı yeni kimliğe büründü

Sakarya'da İl Ormanı Tabiat Parkı’nda asfalt ve sosyal alanların yenileme çalışmasında sona geldi. Bölgede inceleme yapan Başkan Ekrem Yüce, “Doğal cenneti vatandaşlarımıza en güzel şekilde sunmak için yol genişletme, asfalt ve sosyal alan yenileme çalışmalarımızı bitirmek üzere olduklarını söyledi. 

SAKARYA (İGFA) - Sakarya Büyükşehir Belediyesi tarafından İl Ormanı Tabiat Parkı’nda başlatılan yenileme çalışmalarında son aşamaya gelindi. Başkan Ekrem Yüce,  şehirde doğallığın ve huzurun merkezi haline gelen İl Ormanı’nda incelemelerde bulundu.

Asfalt, sosyal alan ve çevre düzenlemesi çalışmalarını inceleyen Başkan Yüce, yapılan son dokunuşlarla doğal ormanın yeni bir kimliğe kavuştuğunu ifade etti. Başlatılan çalışmalar kapsamında piknik alanları, yürüyüş yolları, bungalov evleri, macera parkurları ve tüm alanlar yenilendiğini kaydeden Başkan Yüce, "Asfalt serim işlemi bittiğinde buraya vakit geçirmek için gelen vatandaşların sayı olarak kapasitesi artmış olacak. Daha fazla araç park imkanı oluşacağından, taleplere de kolay cevap verilecek. Aynı zamanda bisiklet yollarıyla da güvenli sürüş imkanını vatandaşlarımızla buluşturacağız. Macera parkuru, piknik alanları, bungalov evler ve birçok sosyal aktivite alanına sahip olan parkımızın, kavuştuğu yeni kimlikle BELPAŞ işletmeciliğinde sezonun gözdesi olacağına inanıyorum” diye konuştu.

BELPAŞ’ın kaliteli hizmeti ve Büyükşehir güvencesiyle İl Ormanı’nın sezonun gözdesi olması bekleniyor.

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kocaeli Haberci Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
DepolamaTaşıma iletme sistemiMerdiven Tırmanma CihazıEngelli merdiven tırmanıcıUluslararası evden eve nakliyatAdaklıklazer epilasyonAnkara evden eve nakliyat