Özdilek

Siyaset

Sahaları Boş Bırakmıyorlar

Sahaları Boş Bırakmıyor! AK Parti İzmit İlçe Başkanı Hasan Ayaz, yarın seçim varmış gibi sokak sokak çalışmalarına devam ediyor.

14 Ağustos 2018 Saat: 22:45
Sahaları Boş Bırakmıyorlar
Sahaları Boş Bırakmıyorlar

 Başkan Hasan Ayaz, Kocaeli Milletvekilleri Mehmet Akif Yılmaz ve İlyas Şeker ile vatandaşlarla bir araya gelerek, sohbet etti ve taleplerini dinledi.

AK Parti İzmit İlçe Başkanı Hasan Ayaz, dinamik ve tecrübeli ekibiyle saha çalışmalarına devam ediyor. 24 Haziran seçimlerini başarılı bir performans sergileyerek atlatan Başkan Hasan Ayaz ve ekibi seçim sonrasında da vatandaşların arasından ayrılmıyor. Kurum ziyaretleri ve parti programlarının yanı sıra, sokak sokak vatandaşları ziyaret eden Ayaz, halkın nabzını tutuyor. Bu kapsamda, AK Parti Kocaeli Milletvekilleri Mehmet Akif Yılmaz ve İlyas Şeker İlçe Başkanı Hasan Ayaz, Topçular Mahallesi’nde, Bulvar bölgesinde ve Fevziye Camii önünde vatandaşlarla buluştu.

‘Gereği neyse yapılacak’

Kent ve ülke gündemi hakkında da vatandaşlarla sohbet eden Başkan Hasan Ayaz, “Teslim olmayacağız. Onlar dolarla üzerimize gelirse, biz de başka yollarla işlerimizi yürütmenin çarelerini arayacağız. 81 milyonluk bir ülkeyle stratejik ortaklığını, müttefikliğini, terör örgütleriyle ilişkileri uğruna feda edene 'Hadi güle güle' deriz. Terör örgütleriyle ilişkisi olan bir papaz için 81 milyonluk Türkiye'yi feda etmeye kalkışıyorlar. Kusura bakmasınlar, hukuk devleti olarak gereği neyse yapılacaktır. Bizim bu süreçte yapmamız gereken en önemli şey, birlik içinde olup gücümüzü yedi düvele göstermektir” dedi.

‘Güçlenerek devam edeceğiz’

AK Parti Kocaeli Milletvekili Mehmet Akif Yılmaz, “Birtakım korku senaryolarına asla fırsat vermeyelim. Çünkü bu yüce millet malından vazgeçmekten hiç tereddüt duymaz ama göreceksiniz biz malımızdan da vazgeçmek zorunda kalmadan bu badireden de güçlenerek, büyüyerek çıkarak yolumuza devam edeceğiz." diye konuştu. Milletvekili İlyas Şeker de, “Amerika başkanı tarafından tehdit edilen Türkiye'nin geleceğe çok daha güçlü idealinde asla ve asla geri adım atmadığına şahitlik ediyoruz. Bu gelişim, bu dinamizm, yaşadığımız bu zorluklar bizi gelecekte çok daha güçlü kılacak buna inanıyoruz. Bu badireyi de atlatacağız demiyorum. Bu badireden de daha çok güçlenerek çıkacağız” diye konuştu.

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kocaeli Haberci Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
DepolamaTaşıma iletme sistemiMerdiven Tırmanma CihazıEngelli merdiven tırmanıcıUluslararası evden eve nakliyatAdaklıklazer epilasyonAnkara evden eve nakliyat