Özdilek

Sağlık

Sağlıkta yönetici eğitim programları tamamlandı

Geçtiğimiz aylarda sağlık alanında yapılan düzenlemeyle, üç kurumun İl Sağlık Müdürlüğü çatısı altında toplanması sağlanmış ve Op. Dr. Şenol Ergüney Kocaeli İl Sağlık Müdürü olarak göreve başlamıştı.

15 Ocak 2018 Saat: 11:48
Sağlıkta yönetici eğitim programları tamamlandı
Sağlıkta yönetici eğitim programları tamamlandı

Bu maksatla Kocaeli’de  yeni dönem İl Sağlık Müdürlüğü yapılanmasında yer alan tüm Başkan, Başkan Yardımcıları ve İlçe Sağlık Müdürlerine  yönelik hazırlanan “Yönetici Oryantasyon Programı” eğitimleri  tamamlandı. Klasik eğitimler dışında gerçekleştirilen eğitimler sonucunda, katılımcıların daha pratik, çözüm odaklı ve planlayıcı olmaları hedeflendi.

Eğitim programıyla ilgili bilgiler veren İl Sağlık Müdürü Op. Dr. Şenol Ergüney "İlin sağlık yöneticilerine yaptığımız bu eğitimleri çok önemsiyoruz. İdari kadro için özenle seçilen konularda, alanında uzman arkadaşlar tarafından yapılan sunumlarla bilgilerimizi güncelledik. Bu tür çalışmalarımızı ilerleyen zamanlarda daha da genişleterek devam ettireceğiz" diye konuşarak eğitimcilere ve katılımcılara teşekkürlerini iletti.

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kocaeli Haberci Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
DepolamaTaşıma iletme sistemiMerdiven Tırmanma CihazıEngelli merdiven tırmanıcıUluslararası evden eve nakliyatAdaklıklazer epilasyonAnkara evden eve nakliyat