Özdilek

Sağlık

Sağlık müdürlüğünden engelliler günü etkinliği

Kocaeli İl Sağlık Müdürlüğü tarafından 3 Aralık Dünya Engelliler günü kapsamında etkinlik düzenlendi.

3 Aralık 2018 Saat: 23:47
Sağlık müdürlüğünden engelliler günü etkinliği
Sağlık müdürlüğünden engelliler günü etkinliği

Gerçekleştirilen etkinlikte, Kocaeli’ de engelli sağlık çalışanlarının ve engelli vatandaşların çalışma hayatlarını, sağlık hizmetlerini kolaylaştırıcı projeler konuşuldu.

Öneri, görüş ve isteklerini aktardılar

 İzmit Seka Devlet Hastanesi ev sahipliğinde gerçekleştirilen etkinlikte,  engelli sağlık çalışanları öneri ve görüşlerini sağlık yöneticilerine aktarma fırsatı buldular.

Etkinliğe Kocaeli İl Sağlık Müdürü Op. Dr. Şenol Ergüney, Kamu Hastane Hizmetleri Başkanı Uz. Dr. Mürsel Durmaz, Sağlık Hizmetleri – İlaç ve Tıbbi Cihaz Başkanı Op. Dr. Onursal Varlıklı, Başkan Yardımcısı Dr. Serkan Şenel, İzmit İlçe Sağlık Müdürü Dr. Nazif Aksoy, Seka Devlet Hastanesi Başhekimi Op. Dr. Sadullah Kıvanç Tunç, Hastane idarecileri ve kamu sağlık kuruluşlarında çalışan engelli personeller katılım sağladılar.

Ergüney “büyük bir aileyiz”

Kocaeli’ de sağlık camiası olarak büyük bir aile olduklarını belirten  İl Sağlık Müdürü Op. Dr. Şenol Ergüney “Engelli kardeşlerimizin gerçekleştirdiği  hizmetlerden son derece memnunuz. Bu tür günlerin bizler için sınırlama getirmemesi gerekiyor. Biz her zaman sizlerle olmaktan memnuniyet duyuyoruz. Bugünde böyle bir etkinlik düzenlendi. Devletimiz özellikle istihdam konusunda engelli çalışanlarımıza çok büyük imkanlar ve destekler sağladı. Sizlerle beraber hizmetlerimizin ileri gitmesi için elimizden geldiğince çalışıyoruz. Sizlere en iyi çalışma ortamını sağlamak için gayret gösteriyoruz ve göstermeye devam edeceğiz. Sağlık Bakanımız başta olmak üzere Bakanlığımız sizleri çok önemsiyor. Sizlerin elinizden geleni yapmanız ve iyi niyetinizi bizlerde görüyor ve takdir ediyoruz. Böylesine güzel bir programa katılımınızdan fikir ve önerilerinizden dolayı sizlere ve emeği geçenlere teşekkür ediyor saygılar sunuyorum” diye konuştu.

Programda; İzmit Seka Devlet Hastanesi Manevi Destek Uzmanı tarafından engelli çalışan ve vatandaşlara yaklaşım konusunda bilgilendirme yapıldı. Katılımcıların öneri, görüş ve düşüncelerinin alındığı etkinlik, sağlık idarecilerinin engelli çalışanlara çiçek takdim etmesi ile son buldu.

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kocaeli Haberci Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
DepolamaTaşıma iletme sistemiMerdiven Tırmanma CihazıEngelli merdiven tırmanıcıUluslararası evden eve nakliyatAdaklıklazer epilasyonAnkara evden eve nakliyat