Özdilek

Kültür/Sanat

Sağlık korosu tam not aldı

İzmit Seka Devlet Hastanesi Sağlık Korosu, 10 Mart 2019 Pazar akşamı verdiği coşkulu Türk Halk Müziği konseriyle, Süleyman Demirel Kültür Merkezi’nde tam not aldı.

11 Mart 2019 Saat: 12:52
Sağlık korosu tam not aldı
Sağlık korosu tam not aldı

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi’nin katkılarıyla gerçekleşen ve sunuculuğunu Özkan Aytaç’ın yaptığı konsere sağlık çalışanları ve yakınları büyük bir ilgi göstererek, koltukları doldurdular. Halk müziği parçalarına eşlik ederek, anlamlı bir akşam yaşadılar.

İzmit Seka Devlet Hastanesi Başhekimi Op.Dr.Sadullah Kıvanç Tunç, Başhekim Yardımcısı Op.Dr.Yalçın Tamer, Sağlık Bakım Hizmetleri Müdürü Bilal Yavuz Demirkaya, İdari ve Mali İşler Müdürü Feti Yirmibeş ve hastane yönetimi de katılım sağladı

Konserin açılış konuşmasını gerçekleştiren İzmit Seka Devlet Hastanesi Başhekimi Op.Dr.Sadullah Kıvanç Tunç “İzmit Seka Devlet Hastanesi olarak bu sene ikincisini düzenlemenin gururunu yaşıyoruz. Korodaki arkadaşlarımıza da medeni cesaretlerinden dolayı tebrik ediyorum. Bizleri dinlemek için buraya gelen başta tüm misafirlerimize teşekkür eder, saygılarımızı sunarız “ diyerek konsere olan ilgiden dolayı memnuniyetini dile getirdi.

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Konservatuarı THM Öğretim Görevlisi ve THM Korosu Şefi Nuray Polat önderliğinde çalışmalarına başlayan İzmit Seka Devlet Hastanesi Sağlık Korosu bu sene ikincisinizi düzenlediği Tıp Haftası Özel Konseriyle dinleyenleri büyüledi.

İzmit Seka Devlet Hastanesi Sağlık Korosu ; İlk Konseri, sağlık çalışanlarının seslendirdiği Türk Halk Müziğinin nadide şarkılarıyla devam etti. Katılımcıların zevkle dinlediği konser sonunda Başhekim Sadullah Kıvanç Tunç, koro şefi Nuray Polat’a çiçek takdim ederek koro üyesi çalışma arkadaşlarını tebrik etti.

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kocaeli Haberci Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
DepolamaTaşıma iletme sistemiMerdiven Tırmanma CihazıEngelli merdiven tırmanıcıUluslararası evden eve nakliyatAdaklıklazer epilasyonAnkara evden eve nakliyat